Zelfverzekerd onder de mensen zijn: dat is het nieuwe beveiligen

Samen maken we Nederland veiliger

Een gastvrije indruk maak je maar één keer. En met jouw brede glimlach weet jij deze verantwoordelijke missie met gemak te voltooien. Je staat bezoekers, klanten en voorbijgangers vriendelijk te woord en helpt ze verder als het nodig is. Of je nu achter de receptie staat, een object beveiligt of je controlerondes rijdt, met jouw scherpe blik signaleer je elke verdachte en onveilige situatie. Ook onder spannende omstandigheden blijf jij rustig en daadkrachtig. Hierbij krijg je hulp van de modernste technieken en een hecht team aan collega’s waar je altijd op kan bouwen. En zo maak jij als objectbeveiliger, surveillant, havenbeveiliger of medewerker Welkom! Nederland elke dag weer een stukje veiliger.

Maak kennis met Bram Bekijk de vacatures

Beveiligen betekent voor Bram:

  • Waarnemen, signaleren, acteren.
  • De hele dag met mensen bezig zijn.
  • Mensen op weg helpen.
  • Afwijkend gedrag signaleren.
  • Erop af stappen en doorvragen.
  • Jezelf blijven ontwikkelen.
John mobiel surveillant

“Ik stap lekker in de auto en doe gewoon m’n ding. Daarmee neem ik ook alle verantwoordelijkheid voor het werk dat ik moet doen. Kan, gaat of lukt iets niet, dan moet ik het regelen. Maar er zijn ook genoeg collega's die mij kunnen helpen. Samen kom je er altijd uit."

John, mobiel surveillant

Iets kunnen betekenen voor mensen

Door jouw goede observatie-skills en snelle reactievermogen, voelen mensen zich (weer) veilig in hun eigen omgeving. Zo maken we het Nederland van nu én morgen veilig voor iedereen.

Er staat altijd een team achter je

Bij Securitas sta je er nooit alleen voor. Ook al rijd je als surveillant of monteur alleen op de weg. Er is altijd een team dat voor je klaarstaat. En na de dienst praten we altijd even na samen.

Innovatie staat altijd centraal

We werken met de nieuwste technieken, beste dataservers en alarmsystemen. Zetten camera's in én blijven de opleiding continu vernieuwen. Zo word je bij Securitas de beveiliger van morgen.

Salaris. Bij ons is dat altijd op tijd

Je salaris ontvang je altijd op tijd en correct op je rekening. Ook al werk je onregelmatig, de uren en het bedrag kloppen altijd. Wel zo lekker, want je hoeft er dus zelf nooit achteraan te zitten.

Van sollicitatie tot jouw eigen beveiligersuniform

“Dat je in het team past, vind ik belangrijker dan je diploma. Daarom lees ik ook tussen de regels van je cv door en krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen tot dé beveiliger van de toekomst”

Mieke van Gansewinkel, recruiter alarmcentrale en Welkom! Hospitality

QuotesVisual_006.jpg

“Doorgroeien naar een hogere functie is best lastig in de beveiliging. Maar als jij ambities hebt, luistert Securitas naar je en doen ze er alles aan om die samen met jou waar te maken.”

Yassin, objectbeveiliger

Word beveiliger bij Securitas

Securitas. Bewaakt ook jouw werkplezier!

Fitness

Fitness

Als medewerker van Securitas kan je al vanaf € 9,95 per maand sporten. Je kunt terecht bij meer dan 500 locaties voor onder andere onbeperkt fitness, zwemmen en groepslessen.

Digitale diëtiste

Digitale diëtiste

Bewegen is belangrijk voor je gezondheid, maar voeding natuurlijk ook. Daarom helpt de digitale diëtiste je bijvoorbeeld met op je voeding letten en stoppen met roken.

Marathon

Marathon

Is fitnessen je niet uitdagend genoeg? Securitas is veiligheidspartner van de Marathon Rotterdam. Elk jaar rent er dan ook een team van Securitas mee.

MT Magazine

MT Magazine

MT Magazine heeft Securitas uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever in de categorie catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening. 

Trek jij je de veiligheid van Nederland aan?

Kies dan voor een beveiligersuniform bij Securitas. Bekijk de vacatures, solliciteer en wij bellen je binnen 48 uur voor een eerste kennismaking. Heb je eerst nog vragen? Laat je gegevens achter en wij bellen je snel terug.

Vind jouw vacature Bel me terug