Werken met de laatste technologie: dat is het nieuwe beveiligen

De verbindingen moeten kloppen om Nederland veilig te houden

De alarmcentrale van Securitas is een 24/7-omgeving. Elke seconde van de dag kan er namelijk ergens in Nederland een alarm afgaan. Van inbraak- en brandalarmen tot technische storingen of paniekalarmen. Bij bedrijven én particulieren. Aan de centralist de taak razendsnel in actie te komen en alles in goede banen te leiden. Je zet de lijntjes uit richting engineers, monteurs en projectleiders. En je stuurt collega’s in het veld aan, werkt met de beste apparatuur en nieuwste technieken. En zo maak jij als centralist Nederland elke dag weer een stukje veiliger.

Maak kennis met Eva Bekijk de vacatures

Beveiligen betekent voor Eva:

  • Hectische situaties in goede banen leiden.
  • Een baan die nooit stilstaat, maar zich doorontwikkelt.
  • Werken met de nieuwste camera's en andere high-tech beveiligingstechnieken.
  • Samenwerken met collega's: op kantoor en in het veld.
QuotesVisual_005.jpg

“Ik plaats camera’s en alarmsystemen bij de mensen thuis. En daarna breng ik samen met het SOC in Geldrop de verbinding tot stand. Zo kunnen we samen de mensen dat stukje veiligheid geven waar ze naar op zoek zijn.”

Ralf, monteur en installateur alarmsystemen

Innovatie staat altijd centraal

We werken met de nieuwste technieken, beste dataservers en alarmsystemen. Zetten camera's in én blijven de opleiding continu vernieuwen. Zo word je bij Securitas de beveiliger van morgen.

Salaris. Bij ons is dat altijd op tijd

Je salaris ontvang je altijd op tijd en correct op je rekening. Ook al werk je onregelmatig, de uren en het bedrag kloppen altijd. Wel zo lekker, want je hoeft er dus zelf nooit achteraan te zitten.

Er staat altijd een team achter je

Bij Securitas sta je er nooit alleen voor. Ook al rijd je als surveillant of monteur alleen op de weg. Er is altijd een team dat voor je klaarstaat. En na de dienst praten we altijd even na samen.

Iets kunnen betekenen voor mensen

Door jouw goede observatie-skills en snelle reactievermogen, voelen mensen zich (weer) veilig in hun eigen omgeving. Zo maken we het Nederland van nu én morgen veilig voor iedereen.

Van sollicitatie tot jouw eigen beveiligersuniform

“Dat je in het team past, vind ik belangrijker dan je diploma. Daarom lees ik ook tussen de regels van je cv door en krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen tot dé beveiliger van de toekomst”

Mieke van Gansewinkel, recruiter alarmcentrale en Welkom! Hospitality

QuotesVisual_Ed.jpg

Als je een heftige dienst hebt meegemaakt dan is er altijd wel iemand van Securitas bij wie je jouw verhaal kwijt kunt. Er wordt vervanging geregeld, zodat jij even een blokje om kunt of een kopje koffie kan drinken met een collega.

Ed, centralist meldkamer

Word beveiliger bij Securitas

Securitas. Bewaakt ook jouw werkplezier!

Fitness

Fitness

Als medewerker van Securitas kan je al vanaf € 9,95 per maand sporten. Je kunt terecht bij meer dan 500 locaties voor onder andere onbeperkt fitness, zwemmen en groepslessen.

Digitale diëtiste

Digitale diëtiste

Bewegen is belangrijk voor je gezondheid, maar voeding natuurlijk ook. Daarom helpt de digitale diëtiste je bijvoorbeeld met op je voeding letten en stoppen met roken.

Marathon

Marathon

Is fitnessen je niet uitdagend genoeg? Securitas is veiligheidspartner van de Marathon Rotterdam. Elk jaar rent er dan ook een team van Securitas mee.

MT Magazine

MT Magazine

MT Magazine heeft Securitas uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever in de categorie catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening. 

Trek jij je de veiligheid van Nederland aan?

Kies dan voor een beveiligersuniform bij Securitas. Bekijk de vacatures, solliciteer en wij bellen je binnen 48 uur voor een eerste kennismaking. Heb je eerst nog vragen? Laat je gegevens achter en wij bellen je snel terug.

Vind jouw vacature Bel me terug