Security Coördinator in Den Haag e.o.

Den Haag e.o.
Fulltime
1748952
Direct naar

Over de functie

Word jij de kritische succesfactor in onze proactieve beveiligingsstrategie het Nieuwe Beveiligen? Ga jij vol passie een team aansturen en verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van jouw medewerkers? Reageer dan nu als Security Coördinator!

Wat ga je doen?

Als Security Coördinator ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen team bij onze toonaangevende klant. De aansturing hiervan is divers: jij zorgt zowel voor de ontwikkeling en opleiding van je medewerkers en tevens draag je de verantwoordelijkheid voor het borgen van de kwaliteit van dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Hiervoor schakel je veel met collega's maar ook met onze klant. Met jouw kennis en ervaring weet je jouw team tot een hoger niveau te tillen. Je bent een coachende leider met een sociaal karakter. Jij weet jouw team tot ware experts te laten groeien. Dit gebeurt door middel van een permanent educatie programma, aangevuld met kennissessies, praktijktrainingen en scenario oefeningen. Je herkent en vertaalt leerpunten vanuit Red Teaming scenario's naar vernieuwende werkmethodes en maatregelen. Jij weet als geen ander het overzicht te houden om zorg te dragen voor een optimale dienstverlening binnen het Nieuwe Beveiligen. Een uitdagende baan, met iedere dag nieuwe ontwikkelingen!

Waar ben je goed in?

Je bent een geboren leider. Je staat stevig in je schoenen en weet met daadkracht effectief en pro-actief te handelen. Je hebt een helicopterview en bent daardoor in staat om een signalerende rol aan te nemen. Ook ben je sociaal: enerzijds een echte klantmanager en anderzijds een leidinggevende voor het team. Coachen en stimuleren van jouw team kun jij als de beste; dankzij jou wordt het Nieuwe Beveiligen naar alle tevredenheid van zowel klant als Beveiliger ingezet!

Securitas match

 • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde of vergelijkbaar.
 • Beveiliger 2 is een pré (geen vereiste)
 • BHV en/of EHBO certificaat is een pré
 • In het bezit of bereid te halen: cursus Oefenleider RHSOI
 • In het bezit of bereid te halen: Gedragsprofilering
 • In het bezit of bereid te halen: Leiderschapsopleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante en operationele werkervaring binnen publieke en/of private veiligheidsorganisaties
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring
 • Affiniteit met geven van Praktijktraining en/of kennis hebben van didactiek
 • Affiniteit met gastvrijheidsgedachte binnen het veiligheidsdomein.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Beschikbaarheid

 • Voornamelijk kantoortijden (+/- 9-17u)
 • Op basis van veiligheidssituaties dien je flexibel te zijn buiten deze tijden en geen probleem te hebben om 's avonds, 's nachts of in het weekend aanwezig te zijn.

Het team

Als Security Coördinator het Nieuwe Beveiligen heb jij een team van Beveiligers waar je verantwoordelijk voor bent. Je zorgt dat je continue op de hoogte bent van het risico-en dreigingsprofiel van de klant. Jij neemt de verantwoordelijkheid dat jouw Beveiligers de veiligheidstaken uitvoeren volgens de afspraken die er met de klant gemaakt zijn. Je onderhoudt nauw contact met het expertisecentrum "Het Nieuwe Beveiligen" voor inhoudelijke ondersteuning.

Hoe ziet een dag eruit?

Dagelijks ben je bezig om jouw team proactief aan te sturen. Hierin ben je met je team constant bezig om afwijkende situaties, gedragingen of subjecten vroegtijdig te signaleren en hierop proactief te reageren en preventief te handelen. Dit vraagt om dagelijks oefenen, trainen en testen. Alles om een professioneel beveiligingsteam te zijn en effectief en adequaat te kunnen reageren op het onverwachte. Veiligheidsincidenten of calamiteiten overvallen jou niet. Je hebt er immers voor gezorgd dat jouw team maximaal is voorbereid. Skills en Drills worden zonder instructieboek uitgevoerd, rapportages zijn voorzien van alle relevante informatie en worden tijdig geanalyseerd en indien nodig worden er maatregelen genomen i.s.m klant en andere (interne/externe) stakeholders. Dit altijd vanuit het besef dat jij en je team mede verantwoordelijk zijn voor een positief bedrijfsimago van jouw klant. Veiligheid en Hospitality gaan hierin hand en hand. 's Avonds ga je weer naar huis, reflecteer je de dag en bedenkt hoe jij morgen, gezamenlijk, nog beter kan worden.

Vind je dit interessant?

Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Net als een screening bij de politie.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures