Security Host in Eemnes

Eemnes
Parttime
1784841
Direct naar

Over de functie

Ben je enthousiast, fris en krijg jij iedereen aan het lachen?! Voelen bezoekers die bij jou binnenkomen zich altijd welkom? Solliciteer dan nu als Security Host

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor een warm welkom voor alle bezoekers die langskomen bij de klant. Jij bent het visitekaartje van onze klant. Jij staat mensen telefonisch te woord, verstrekt in- of uitrijkaarten of je verricht administratieve taken. Jij bent enthousiast, vrolijk en natuurlijk gastvrij naar de bezoekers toe. Dankzij jou wordt iedereen goed geholpen en krijgt iedereen weer een lach op zijn of haar gezicht. Naast de receptiewerkzaamheden word je ook ingezet als Beveiliger. Professionaliteit en deskundigheid kunnen hier natuurlijk niet ontbreken, ook deze eigenschappen zijn voor jou niet onbekend.

Wij bieden

  • aantal uren in overleg (parttime of fulltime)
  • Salaris conform CAO met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
  • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer

Wij vragen

  • Ervaring met receptiewerkzaamheden, telefooncentrales en/of op het hospitality vakgebied
  • Computerprogramma's zoals MS Office en verschillende reserveringsprogramma's zijn jou niet onbekend
  • Diploma Beveiliger 2
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (Duits is een pré)
  • Een frisse en enthousiaste uitstraling!

Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je aankomt op je werk, zet je je spullen neer en kun je vaak meteen aan de slag! De eerste bezoekers staan al voor de deur te bellen en willen naar binnen of hun auto parkeren. Jij zorgt ervoor dat iedereen zorgvuldig geregistreerd wordt en dat bezoekers worden opgehaald door de klanten waarmee zij een afspraak hebben. Iedereen begroet je met een lach en dankzij jou voelen de bezoekers zich ontspannen voor hun afspraak. Vervolgens voer jij de benodigde administratie in, verschaf jij wifi-wachtwoorden en zorg jij ervoor dat de deur geopend wordt als de bel gaat.

Vind je dit interessant?

Ben jij het zonnetje in huis en begroet jij iedereen met een glimlach?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Stuur ook even een foto bij je sollicitatie mee! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Emma Visser door te bellen of via WhatsApp via 0641637685.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures