Ongediplomeerd Beveiliger (120 uur per 4 weken) in Eemshaven

Eemshaven
Parttime
1817560
Direct naar

Over de functie

Denk jij al langere tijd na over het behalen van jouw beveiliger 2 diploma en zit je op dit moment werkloos of ongeschoold thuis? Wil je omgeschoold worden naar het prachtige beroep van Beveiliger? Dan is dit traject ideaal voor jou.

Wat ga je doen?

Binnenkort start in opdracht van 's werelds grootste zoekmachinegigant op de Eemshaven de bouw van een nieuw datacenter. Dit datacenter moet gaan voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Voor deze locatie zoeken we ongediplomeerde beveiligers die hun vak uiterst serieus nemen en op het hoogste beveiligingsniveau willen opereren in een hecht team.

Als ongediplomeerd Beveiliger word je vanaf het eerste moment getraind in het beveiligen van deze bijzondere locatie. We gaan actief met jou aan de slag om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen en zorgen voor hoogwaardige training en praktijkbegeleiding.

In jouw rol als ongediplomeerd Beveiliger draag je actief bij aan het optimaliseren van de veiligheid. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en signaleert verdachte en onveilige situaties. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor onze Amerikaanse opdrachtgever met wie je nauw samenwerkt. Wij investeren in jouw inwerkperiode waarbij je kunt rekenen op goede begeleiding zodat je de locatie en bijzonderheden tot in detail leert kennen.

Dit zijn de voordelen voor jou op een rij

 • Nieuwe carrièrekans bij een zeer prominente opdrachtgever die bekend staat om de hoge werknemerstevredenheid en goed op je cv staat
 • Zeer belangrijk en verantwoordelijk werk
 • 11.67 bruto per uur salaris, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en pensioen
 • Ondersteuning bij leren en gebruik Engelse taal
 • Extra toeslagen voor werk in avonden/nachten en weekend
 • Minimaal 120 uur per 4 weken.
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer

Dit zijn de vereisten

 • Eigen vervoer (Er is geen geschikte aansluiting op openbaar vervoer bij de locatie)
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Je bent 24-7 beschikbaar
 • Woonachtig in binnen een straal van 50 km van de Eemshaven
 • Je bent niet eerder in aanraking geweest met politie of justitie.

Over de locatie

De Eemshaven waarvan dit object onderdeel van uitmaakt is een zeer interessante werkplek waar veel gebeurt. Houd je van boten en een internationale omgeving met een diversiteit aan bedrijven dan is dit echt iets voor jouw! Voor deze functie is het openbaar vervoer niet geschikt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij dit object!

Wacht niet en solliciteer vandaag nog!

Wacht niet te lang met solliciteren. Er zijn nog een beperkt aantal posities open en hoe eerder je solliciteert hoe groter je kans. Dus pak deze kans vandaag nog en klik op de solliciteer button!

Heb je vragen, neem dan contact op met de onderstaande Recruiter!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd

 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures