Hoofd Surveillant in Ede

Ede
Parttime
1844398
Direct naar

Over de functie

Vind jij het een uitdaging om de surveillanten op de weg te begeleiden en een optimale dienstverlenging te leveren aan onze opdrachtgevers? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Securitas: 'Het werk van een Hoofd Surveillant'

Als Hoofd Surveillant stuur jij een team surveillanten aan. Je zorgt ervoor dat de brand, sluit en controlerondes en alarmmeldingen conform afspraken worden uitgevoerd. Binnen het team zet jij de lijnen uit zodat de surveillanten zelfstandig aan het werk kunnen. Wel kunnen ze altijd op jou terugvallen! Tijdens de dienst kun je te maken krijgen met diverse uitdagingen, denk hierbij aan een rake inbraak, een brand of een storing van een alarminstallatie. We verwachten dat jij daarbij een flexibele instelling hebt, ongeacht wat er tijdens jouw dienst op je pad komt. De juiste prioriteiten stellen is dan ook zeer belangrijk. Naast het aansturen van de surveillanten op de weg, werk je nauw samen met collega Hoofdsurveillanten om de medewerkers te faciliteren op het gebied van materiaal, planning en dienst indeling. Jij maakt het verschil voor Securitas en zijn dienstverlening.

Securitas match

  • Diploma Beveiliger 2 op zak aangevuld met Coördinator Beveiliging of bereid deze te behalen
  • In het bezit van een EHV/BHV diploma is een pré
  • Je bent 24/7 beschikbaar, avond- nacht- en weekenddiensten
  • Regio Ede max 40 km van de vestiging
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Minimaal twee jaar werkervaring als Mobiel surveillant of ervaring als operationeel leidinggevende
  • Leidinggevende en Coachende capaciteiten
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Salaris volgens functieschaal en ervaring CAO VPB

Het team

Het surveillance team bestaat uit een hechte maar toegankelijke groep waarbij de no-nonsense mentaliteit centraal staat. Het team bestaat uit zeer ervaren surveillanten, maar er zijn ook minder

ervaren surveillanten en aspiranten die door de Hoofd Surveillanten begeleid worden om zodoende het kwaliteitsniveau te waarborgen. Jij als Hoofdsurveillant vindt het dan ook leuk om deze groep te coachen. De leidinggevenden van het surveillance team zijn de Branch Manager Operations en de Hoofd Surveillanten om de surveillanten te begeleiden en te stimuleren.

Vind je dit interessant?

Jij levert samen met Securitas een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving en Securitas investeert dan ook graag in jou met doorgroeitrajecten en trainingen. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende sportactiviteiten zoals marathons en kom je in aanmerking voor verschillende personeelsvoordelen. Tot slot kom je in dienst via een uitzendovereenkomst met een marktconform salaris bij een proactieve werkgever.

Zorg jij voor een veilige omgeving voor jezelf, collega's en de opdrachtgever? Reageer dan nu op de beveiligersfunctie via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Advisor, Else van der Laak, door te bellen naar 0630295085

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures