Surveillant in Amersfoort e.o.

Amersfoort e.o.
Parttime
1882452
Direct naar

Over de functie

Ben jij een zelfstandige werker, maar ook heel collegiaal? Buig jij elke gevaarlijke situatie om naar een veilige en sta jij je 'mannetje' als Surveillant?! Dan zoekt Securitas jou!

Securitas: ''Een nieuwe kijk op beveiligen''

Door de juiste inzet van mensen, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Maar wat betekent dat voor jou? We zien jouw talent en nemen je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijk begeleiding. Als Surveillant maak jij de wereld een stuk veiliger. Je loopt brand-sluit en controle rondes. Je bent goed in het signaleren van verdachte en onveilige situaties en je weet de juiste prioriteiten te stellen tijdens een alarmmelding. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas. Iedere opdrachtgever van Securitas is anders en wij investeren in jouw inwerkperiode waarbij jij kan rekenen op goede begeleiding zodat je snel een object leert kennen.

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al meerdere jaren ervaring? Wij hebben verschillende diensten, dus voor ieder wat wils. Je kunt rekenen op leuke collega's en daarnaast een warme en enthousiaste groep waardoor jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat.

Securitas kan jou het volgende bieden

  • Salaris tussen de 11,98 en 14,27 bruto per uur met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
  • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
  • Gemiddeld 120 uur per periode van 4 weken;
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer.

Securitas match

  • In het bezit van een diploma Beveiliger 2, rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 24-7 beschikbaar;
  • Woonachtig binnen de straal van 30 km vanaf Amersfoort.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de recruiter Max Bakker via 06 18717089 of  max.bakker@securitas.nl 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures