OV Surveillant - Gratis Opleiding! in Rotterdam

Rotterdam
1885484
Direct naar

Over de functie

Dienstverlenend, klantgericht en toch correct te werk gaan? Word dan het vertrouwde gezicht op de Rotterdamse metro!

Wat ga je doen?

Jij bent dé persoon die over de service en veiligheid in de metro gaat. Enerzijds beantwoord jij de vragen van reizigers, anderzijds zorg je ervoor dat de huisregels van de RET nageleefd worden.

Waar ben je goed in?

Service verlenen staat bij jou op nummer 1 en dat doe je met een lach op je gezicht. Daarnaast hou jij van afwisseling, want geen dag is immers hetzelfde. Ten slotte sta jij je 'mannetje' bij onveilige situaties door adequaat te reageren en de rust te handhaven. Dankzij jouw klantgerichtheid en betrouwbaarheid voelt iedereen zich veilig in de metro's van Rotterdam!

Hoe ziet een dag eruit?

Op de Vancouver Building word je gebrieft door collega's en bespreek je met je collega wat er allemaal gaat gebeuren die dag. Dan gaan jullie samen op pad; je begroet de mensen die in en uitstappen en bent verantwoordelijk voor de beveiliging in de metro. Daarnaast beantwoord je vragen van reizigers en spreek je reizigers aan bij het overtreden van de huisregels. Aan het einde van je dienst kom je terug op Vancouver Building voor een korte nabespreking.

Wat zoeken wij?

  • Minimaal vmbo-/lbo-niveau
  • Beschikbaar tussen 24-32 uur
  • Geen specifiek diploma nodig, maar wel passie en doorzettingsvermogen
  • Vriendelijke, servicegerichte, maar alerte houding
  • Eigen vervoer 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur de Engelse taal
  • Woonachtig in regio Rotterdam
  • Bereid om onregelmatige tijden te werken (woensdag en donderdag van 17:30 uur tot 01:30 uur / vrijdag en zaterdag van 18:30 uur tot 02:30 uur)

Vind je dit interessant?

OV Surveillanten zijn ontzettend belangrijk voor Securitas, maar ook voor de klant. Wij investeren daarom graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals een voetbaltoernooi of tennistoernooi. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas, ook binnen de beveiliging. Het salaris is marktconform en je ontvangt onregelmatigheidstoeslag en reiskosten.

Een passie voor het verlenen van service en de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van anderen?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter, Chaima Akaazoun door te bellen naar 0624191353 of te mailen naar chaima.akaazoun@securitas.nl .

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een VOG gevraagd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures