Opleiding Observant Video Monotoring Center in Geldrop

Geldrop
Fulltime
1890308
Direct naar

Over de functie

Stressbestendig, communicatie als tweede natuur, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd alert? Kom werken bij Securitas als Observant Video Monitoring Center!

Wat ga je doen?

Als observant voer je diverse taken uit. Zo bestaan je werkzaamheden bijvoorbeeld uit het dagelijks uitvoeren van visuele en technische controle rondes. Hierbij verwachten wij dat je het kleinste detail op camera's kunt zien en wanneer dit afwijkt je adequaat daarop reageert. Je neemt daar waar nodig contact op met hulpdiensten, surveillancediensten of contactpersonen. Als observant bij het Video Monitoring Center bewaak je ook op afstand de veiligheid van bijv. medewerkers van een tankstations, hierbij houden we via camera's alles in de gaten. Je draagt dus een grote verantwoordelijkheid.

Wat wordt er van je verwacht?

Er wordt van je verwacht dat je je professioneel en integer kan opstellen, dat je een gezonde dosis motivatie hebt, leergierig bent en dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard is er ruimte voor humor, maar kies je moment. Je werkt als team onderling nauw samen dus een hele grote pre als jij je herkent in een teamplayer. Jij durft een ander aan te spreken op fouten , oftewel leermomenten, jij helpt en steunt een collega wanneer je merkt dat deze vast loopt en vraagt om hulp indien nodig. Tijdens de gesprekken met de klanten wordt er van je verwacht dat je je eveneens professioneel en zakelijk opstelt. Dit o.a. ook in verband met efficiëntie.

Securitas Match 

 • Mbo 4 werk- en denkniveau
 • Diploma Beveiliger 2 / BOCA op zak, of bereid dit binnen 12 maanden te behalen
 • Ervaring met werken als surveillant is een pre
 • Ervaring met werken op een alarmcentrale is een pre
 • Je hebt al eerder gewerkt met geautomatiseerde systemen
 • Procesgericht denken en doortastend handelen
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Standpaats: Geldrop
 • Out of the box denken

Beschikbaarheid

Je gaat werken in een 24/7 omgeving wat betekent dat je voor deze functie flexibel inzetbaar bent. Ochtend-, middag- of nachtdiensten draaien is voor jou geen probleem, zelfs niet wanneer deze in het weekend of op een feestdag valt.

Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je aankomt op je werk vindt er een overdracht plaats zodat jij precies weet wat er heeft gespeeld in de dienst die jouw collega's hebben gedraaid. Vervolgens ga je achter het scherm zitten, waar je in opperste concentratie jouw werk doet. Tussendoor haal je een koffie voor Bram of wordt er door Bram een koffie voor jou gehaald. Omdat binnenkomende meldingen binnen gestelde tijdslijnen afgehandeld moeten worden, ligt er dus veel druk op jouw schouders. Natuurlijk krijg je tijd om even wat te relaxen zodat je daarna weer mag vlammen op de werkvloer!

Vind je dit interessant?

Als Observant bij Securitas krijg je een intensieve inwerkperiode, alles wordt in het werk gesteld om jou zo goed mogelijk te laten functioneren binnen je werk. Hierbij hoort een interne opleiding maar ook de BOCA-opleiding bij die Securitas jou aanbiedt. Wanneer je het ene beheerst zijn er ook mogelijkheden om extra skills te leren zodat je werk nog meer uitdaging gaat geven. Natuurlijk zijn er ook verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze internationale organisatie. Tot slot kun je deelnemen aan Securitas MovesYou, waarbij verschillende activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid worden georganiseerd. Kortom, Securitas kijkt naar jouw kwaliteiten en naar jou als persoon!

Houd jij altijd het hoofd koel, hoe stressvol de situatie ook wordt?! Reageer dan nu via onderstaande 'solliciteer'- button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen of te appen naar 06-24191461

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt echt NIET op prijs gesteld!

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures