Hoofdreceptioniste Sittard e.o. in Sittard

Sittard
Parttime
1890450
Direct naar

Over de functie

Ben jij een motiverend leidinggevende met verantwoordelijkheid en een passie voor het Hospitality vak? Lees dan verder want wij maken graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Jij bent als Hoofd Receptionist het eerste aanspreekpunt voor klanten en bezoekers, maar ook voor je eigen medewerkers. Jij geeft leiding aan een team Receptionisten en Telefonisten, organiseert hun werkzaamheden en maakt duidelijke werkafspraken. Zowel aan de balie als aan de telefoon zorg je dat alles vlekkeloos verloopt. Voor de medewerkers ben jij een betrokken coach. Je weet van aanpakken en helpt problemen of vragen op de werkvloer snel op te lossen. Daarbij zorg je ervoor dat de wens van de klant altijd voorop staat. Jouw organisatietalent en klantgerichtheid maken het verschil voor het team en voor de opdrachtgevers van Welkom!

Waar ben je goed in?

Jouw organisatietalent en klantgerichtheid maken het verschil voor het team en voor de opdrachtgevers van Welkom! Daarnaast draai je ook mee in de dienstverlening bij de klanten om zo nog beter jouw team te coachen en de klant te informeren. Je bent betrokken bij de opstart van nieuwe klanten en je weet als geen ander het Hospitality gevoel over te brengen op nieuwe collega's. Je bent een Hospitality minded collega die met plezier de verwachtingen van de bezoekers aan de receptie weet te overtreffen. Zelfverzekerd en vol enthousiasme zorg je ervoor dat het serviceniveau bij verschillende opdrachtgevers subliem blijft. Dankzij jouw eerdere ervaring in een dienstverlenende of zakelijke omgeving en tevens jouw inlevingsvermogen, weet jij jezelf direct onmisbaar te maken binnen de verschillende organisaties.

Securitas match

 • een MBO-diploma
 • Bij voorkeur een bhv, EHBO of AED diploma in je bezit
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Receptionist / Gastvrouw / Gastheer
 • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten
 • Representatief en verzorgd voorkomen
 • Ervaring met receptiewerkzaamheden, telefooncentrales en/of op het Hospitality vakgebied
 • Ervaring met computerprogramma's zoals MS Office en verschillende reserveringsprogramma's is een must
 • Rijbewijs B
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Beschikbaarheid

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent:

 • met een beschikbaarheid van 32 uur per week
 • op maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 21.00 uur.


Het team

Als Hoofd Receptionist(e) bij Welkom! kom je terecht in een warm bad. Je weet je team, waar jij onderdeel vanuit maakt, op coachende wijze leiding te geven. Door jouw mensenkennis en coachende vaardigheden kun jij je team inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen.


Hoe ziet een dag eruit?

Wanneer je aankomt op je werk, zet je je spullen neer en kun je vaak meteen aan de slag! Geen dag is hetzelfde want jij bent niet alleen het aanspreekpunt voor je team maar ook de opdrachtgevers en security weten jou te vinden. Zo ook deze dag. Je bent op een locatie waar een aantal medewerkers van je team wat vragen aan je hebben die ad hok beantwoordt mogen worden. Vervolgens komt de directeur van de organisatie naar je toe met de mededeling dat hij zo enthousiast over Welkom is dat hij in zijn netwerk gepraat heeft over onze dienstverlening en dat daaruit is voortgekomen dat er snel contact opgenomen mag worden met een mogelijke nieuwe opdrachtgever. Jij voelt aan dat je hier niet mee kan wachten en zet dit proces direct in werking. Je schakelt snel met de persoon die hierover gaat bij Welkom en zorgt dat je het proces bewaakt. Ondertussen rijd je naar een andere locatie omdat er een coaching gesprek gepland staat met medewerker van je team. Je maakt een praatje met Security en voor je het weet, zit je weer in de auto naar huis.

Vind je dit interessant?

Binnen Welkom! Is een goede werksfeer en positieve samenwerking heel belangrijk. Jij kunt altijd rekenen op je collega's en zij op jou. Vooral de vriendelijke werksfeer is een groot voordeel van deze job. Daarnaast kun je, sportief als je bent, jaarlijks meedoen aan ons grote tennistoernooi en misschien wel het kantoorpersoneel verslaan!

 Ben jij het zonnetje in huis en begroet jij iedereen met een glimlach?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Stuur ook even een foto bij je sollicitatie mee!

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Mieke van Gansewinkel door te bellen of te appen via 06 24191461 of te mailen naar mieke.van.gansewinkel@securitas.nl

Een persoonlijkheidstest, capaciteitentest, Engelse test en VOG maken onderdeel uit van het sollicitatieproces. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 


Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures