Speurhonden geleider (Beveiliging Honden) in Schiphol

Schiphol
Parttime
1908058
Direct naar

Over de functie

Vorm jij graag een hecht team met jouw viervoeter? Securitas zoekt jou als Hondengeleider!

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Honden (Hondengeleider) ben je dagelijks op pad met een speurhond van Securitas. Deze hond is getraind in het opsporen van explosieven. Samen met je hond zoek je luchtvracht af op explosieven en loop je controlerondes. Daarnaast grijp je actief in bij incidenten en probeert daarbij (vervolg)schade en gevaar te voorkomen. In gevaarlijke of ongewenste situaties weet je wat je te doen staat.

Waar ben je goed in?

Je hond is je beste collega. Tijdens je dienst werken jullie nauw samen maar ook na de dienst blijven jullie samen. De hond gaat namelijk met jou mee naar huis. Voor deze functie is het dus van belang dat je thuis een kennel ter beschikking hebt of kunt hebben. Daarnaast zal de hond regelmatig getraind moeten worden. Hiervoor zorgt Securitas maar verwachten wij uiteraard ook een actieve rol van jou (ook buiten diensttijden). Met jouw passie voor honden en oog voor veiligheid maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas.

Securitas match

  • Diploma Beveiliger 2 (dit is een strikte eis, als je geen diploma hebt kun je helaas niet solliciteren)
  • Rijbewijs B
  • Werkervaring als speurhondenbegeleider (dit is een pré) of een hele sterke affiniteit met honden (dit is een vereiste als je geen ervaring hebt)
  • Ervaring in het trainen van honden
  • Flexibele instelling; dag-, nacht en weekenddiensten zullen onderdeel uitmaken van je rooster;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland gewoond (i.v.m. screeningen)

Vind je dit interessant?

Wil je solliciteren? Stuur ons jouw motivatie en vertel waarom je graag als Hondengeleider wilt werken en waarom je hiervoor geschikt bent. 

Securitas levert een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving. Dit doen we samen met jou, en we investeren dan ook graag in je. Als Hondengeleider ontvang je niet alleen een prima marktconform salaris, je krijgt ook alle gelegenheid om je te specialiseren en door te groeien. Daarnaast kun je deelnemen aan het lifestyleprogramma Securitas MovesYou waarvoor we diverse activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid organiseren. Ten slotte, maar niet minder belangrijk, wil Securitas graag dat je plezier in je werk hebt en streven we naar een goede samenwerking met collega's en klanten. We vinden het belangrijk dat je als medewerker erkend wordt en terug kunt vallen op collega's of leidinggevenden, wanneer zich bijvoorbeeld een lastige situatie voordoet. De werksfeer krijgt bij Securitas dan ook net zoveel aandacht als de inhoudelijke aspecten van een functie.

Kom ook werken bij Securitas!

Wil jij met je viervoeter aan de slag solliciteer dan nu via bovenstaande blauwe "solliciteer-button".

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters Shanice Gönülal op 06-41637498 of Shirley Schipper op 06-18717095.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures