Niet gediplomeerde luchthavenbeveiligers beveiligde gebieden in Schiphol

Schiphol
Parttime
1908059
Direct naar

Over de functie

Ben jij een gediplomeerde beveiliger die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor diverse functies op Luchthaven Schiphol is Securitas Aviation op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Luchthavenbeveiliger binnen ga je aan de slag in het gebied waar ook alle passagiers zijn, hier voer je patrouille rondes uit, Controle van passagiers en/of crew in de terminal, signaleer je verdachte situaties en onbeheerde bagage en ben je verantwoordelijk voor het omzetten van de grens wisseldeuren en de opvolging van de meldingen vanuit het SCC (Security Control Center).

Kortom, veel afwisseling dus!

Waar ben je goed in?

Ben je flexibel inzetbaar, heb jij je diploma Beveiliger 2 of nog helemaal geen diploma en kun je te allen tijde de luchthaven bereiken? Dan ben jij onze kandidaat! Solliciteer dan nu via onze site.

Securitas Match

  • Diploma beveiliger 2/ABM op zak; of je bent bereid om deze te behalen. 
  • De mogelijkheid om ten allen tijde (dus ook 's nachts) de luchthaven zelfstandig te kunnen bereiken met eigen vervoer of het OV;
  • Je rijbewijs (B) en eigen vervoer (tenzij je Schiphol 24/7 kunt bereiken middels openbaar vervoer);
  • Een reisafstand vanaf jouw woonadres tot de luchthaven Schiphol van maximaal 50 km (te berekenen vanaf de postcode 1118DA, via: http://5.172.40.68/reiskosten/#/calculation)
  • De afgelopen acht jaar aaneengesloten in Nederland gewoond;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Luchthavenbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn en onregelmatige tijden kunnen werken in het weekend en nachten werken geen probleem vinden ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn.

Het team

Je komt in een team met gediplomeerde beveiligers en beveiligers in opleiding terecht. Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd, je zult dan ook voordat je met je eerste werkdag begint een aantal trainingen hebben voltooid. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand is doorgegroeid. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Tot slot kom je in dienst via een uitzendovereenkomst met een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag en goed dekkende reiskostenvergoeding. Ben jij er klaar voor om bij ons als Beveiliger te werken?! Wacht niet langer en reageer via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op! Een persoonlijkheidsvragenlijst en referentieafname zullen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Priscilla Lo Sie Sen op 06-43843027 of Heloise Foucher op 06-21429021.

 

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening neemt ongeveer 6 -8 weken in beslag. Positieve uitslag is een voorwaarde voor aanname.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures