Surveillant in Tiel

Tiel
Parttime
1910470
Direct naar

Over de functie

Veiligheid is belangrijk en daar maken wij ons sterk voor. En het leuke is dat jij hier binnenkort misschien wel jouw werk van kan maken voor maar liefst 30u/pw, waar wacht je op?

Securitas: 'Jouw toekomstige baan als mobile Surveillant 30u/pw'

Veiligheid staat bij iedereen op de eerste plek. Continue toezicht is waar wij voor streven, zowel overdag als in de nacht. 24/7 veiligheid is belangrijk en daar maken wij ons sterk voor. En het leuke is dat jij hier binnenkort misschien wel jouw werk van kan maken

Jij bent straks als surveillant verantwoordelijk voor brand-, sluit- en controlerondes om verdachte situaties te signaleren binnen diverse bedrijven, panden en instanties. Naast dat ben jij in staat om te rijden naar diverse alarmmeldingen en zorg jij op locatie voor een professionele en nette afhandeling. Mocht je tijdens jouw werk in een verdachte situatie terecht komen? Dan ben jij de persoon die tot actie over gaat. Tenslotte is onze veiligheid extreem belangrijk. Mede dankzij jouw verantwoordelijkheid zijn er vele mensen die zonder zorgen kunnen leven. Deze verantwoordelijkheid draag je gelukkig niet alleen. Je werkt namelijk nauw samen met jouw team en met onze hypermoderne Securitas Operations Center en natuurlijk alle hulpdiensten zoals marechaussee en politie.  

Zoals je zou denken is niet iedere opdrachtgever hetzelfde. Een frisse en unieke werklocatie op zijn tijd is ook voor jou erg van belang. Maar dat betekend ook misschien dat niet elke werkwijze hetzelfde is. Wij investeren daarom in goede begeleiding in jouw inwerkperiode, zo leer jij snel een object kennen en krijg jij te weten hoe je bepaalde taken het best kan verrichten. Ook na je inwerkperiode kan je zeker rekenen op diverse trainingen en zeer goede praktijkbegeleiding.

Heb je net jouw opleiding achter de rug of ben je juist iemand die al meerdere jaren ervaring in het vak heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor verschillende opdrachten zijn wij op zoek naar mensen, dus er is altijd wel iets wat bij jou past.

Dit kan jij verwachten bij Securitas!

 • Binnen een week is je sollicitatie bij Securitas behandeld;
 • Salaris tussen de €1920 en €2220 bruto per maand op basis van een fulltime functie;
 • Met daarbovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioensregeling;
 • eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster;
 • Minimaal 120 uur per periode van 4 weken;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer;
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris.

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bent in het bezit van een diploma Beveiliger niv. 2 (of je bent bereid deze binnen 1 jaar te behalen), rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal op goed niveau;
 • Je bent 24-7 beschikbaar,  avond- nacht- en weekenddiensten;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km van Tiel

Reageer jij snel? Dan doen wij dat ook!

Solliciteer jij bij Securitas? Dan verwacht je natuurlijk dat jouw sollicitatie zeer serieus word genomen, en dat doen wij ook. Ben jij geschikt voor de functie? Dan zorgen wij er met zijn allen voor dat je binnen een week een afspraak hebt met misschien wel je toekomstige leidinggevende.

Vind je de vacature wel leuk maar ben je bang dat de beveiliging niet helemaal jouw ding is? Geen zorgen! Neem dan eens een kijkje op onze site http://www.werkenbijsecuritas.nl en bekijk onze andere vacatures!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de recruiter Max Bakker via 06 18717089 of max.bakker@securitas.nl 

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures