Team leader Operations

Assen
Friesland
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
602185
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Team Leader Operations ben jij het aanspreekpunt voor verschillende klanten en tevens operationeel verantwoordelijk voor de diensten bij de klant. Jij zorgt voor de juiste beveiligers op de juiste plek en geeft ook in de operatie direct of indirect leiding aan hen. Jij houdt je onder andere bezig met de ontwikkeling van medewerkers en zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen in hun werk. Een uitdagende baan met iedere dag nieuwe ontwikkelingen.

Waar ben je goed in?

Jij staat stevig in je schoenen, bent rechtvaardig en weet van aanpakken. Jij bent sociaal: enerzijds een operationeel klantmanager en anderzijds een operationeel leidinggevende. Loyaliteit en motivatie binnen jouw team vind jij belangrijk. Klanttevredenheid is een van jouw andere speerpunten. Zo zorg jij ervoor dat de klant tevreden is en de beveiligers met plezier naar het werk gaan.

Securitas match

 • HBO werk en denk niveau, bij voorkeur richting Bedrijfskunde/Management aangevuld met diploma Beveiliger 2
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede computervaardigheden
 • Rijbewijs B 
 • Een flexibele houding
 • Standplaats: Assen
 • Woonachtig in de regio Drachten

Beschikbaarheid

Als Team Leader Operations heb jij geen 9-tot-5-mentaliteit en ben jij flexibel inzetbaar:

 • Bereikbaar voor jouw personeel in een 24/7 organisatie 
 • Indien nodig ook voor locatiebezoek in het weekend en nachten

Het team

Als Team Leader Operations ben jij verantwoordelijk voor 80 tot 100 beveiligers, werkzaam op meerdere objecten. Je werkt samen met een groep Team Leaders Operations. Iedere Team Leader heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied, maar samen streven jullie naar het behalen van de doelstellingen op het gebied van gezondheid, productiviteit en  kwalitatieve dienstverlening. Jouw leidinggevende is de Manager Business Support.

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag is anders. Wisselend kan de start van de dag op kantoor of klantlocatie zijn. Op kantoor start je met het wegwerken van administratieve taken, waarna je met een van de Planners de inzet van jouw medewerkers bespreekt, kijkend naar kwaliteit en productiviteit op jouw objecten. Vervolgens bespreek je met de HR Adviseur de Duurzame Inzetbaarheid van de medewerkers uit jouw team. Dan ga je naar een van jouw klanten voor een operationeel overleg over het contract en de kwaliteit van de dienstverlening. Voordat je naar huis gaat ga je nog bij verschillende medewerkers op locatie langs om te kijken hoe het met ze gaat en hoe ze zich ontwikkelen.

Vind je dit interessant?

Bij deze functie ontvang je een auto, laptop en smartphone van de zaak. Daarnaast behoort de goede, positieve werksfeer bij Securitas tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, naast een employee benefitspakket bestaande uit korting op reizen en verzekeringen en goedkoper tanken. Ga jij voor een gemotiveerd team en tevreden klant? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures