Parttime Regio Receptionist Amsterdam e.o.

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Hospitality
Tijdelijk
601725
Direct naar

Over de functie

Een dagje als `Welkom!' receptioniste

Geen dag of klant is bij ons hetzelfde. Bij de ene klant ben jij de ogen en oren van 1 van de grootste IT specialisten ter wereld, bij de andere klant ben je hét visitekaartje bij een grote bank waar jij er alles aan doet om de gehele beleving van de gast onvergetelijk te maken. De ene dag richt jij je vooral op het bestellen van visitekaartjes; het boeken van reizen; het afhandelen van post; het aanmelden én afhalen van bezoekers; het bijhouden van kantoorbenodigdheden of het meegeven van een aandenken aan vertrekkende bezoekers, de andere dag sta je tussen de nieuwste technieken zoals robots en 3D printers strikte procedures na te leven.

Als receptionist(e) werk jij professioneel en deskundig bij onze opdrachtgevers. Jij zorgt dat het ontvangst van de klanten vlekkeloos verloopt. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd vriendelijk. Of je nou een kopje koffie zet of een uitgebreide high end service verricht, de lach op jouw gezicht zorgt dat een ieder zich ‘Welkom!’ voelt.

`Welkom!' als werkgever

‘Welkom!’ is hét hospitality label van Securitas dat ieder contactmoment bij ontvangst, verblijf en vertrek een unieke belevenis geeft. In het warme en hechte team van ‘Welkom!’ kun jij bijdragen aan het creëren van de optimale bezoekbeleving: Een gevoel dat de bezoeker niet snel vergeet. Een verantwoordelijke missie met een brede glimlach, want een gastvrije indruk maak je maar één keer!

`Welkom!': What's in it for you?
 • Een dynamische receptionistenbaan met verschillende locaties voor toonaangevende bedrijven
 • Een marktconform salaris én reiskosten vergoeding
 • Een flexibel rooster, in overleg in te delen
 • Gratis deelname aan het lifestyleprogramma 'Securitas MovesYou'.
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer!
De ideale `Welkom!' match
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt hospitality zowel als instelling als uitstraling!
 • Ervaring als receptionist(e), front office medewerk(st)er of administratief medewerk(st)er is gewenst
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving, zoals Alkmaar; Hoofddorp of bijvoorbeeld Zaandam
 • Je bent bereid om met het OV te reizen of bezit een rijbewijs en eigen vervoer
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en (bij voorkeur) Engelse taal
 • Je bent in ieder geval doordeweeks beschikbaar
Ben je al enthousiast?

Heb jij bovenstaande tekst gelezen en zit je inmiddels al vol enthousiasme dit laatste stuk te lezen? Ben jij het zonnetje in huis en begroet jij iedereen met een glimlach?! Reageer dan nu via onderstaande 'solliciteer'-button met je CV en motivatie waarin jij (kort) vertelt waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Stuur ook even een leuke en representatieve foto bij je sollicitatie mee!  Mocht je toch meer vragen hebben dan mag je altijd bellen met onze Welkom Recruiter: Rosa Wilson op 06-41 63 75 32  

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures