Surveillant Rotterdam

Rotterdam
Zuid-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
613323
Direct naar

Over de functie

Een nieuwe kijk op beveiligen

Door de juiste inzet van mensen, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Maar wat betekent dat voor jou? We zien jouw talent en nemen je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijkbegeleiding. Als Surveillant maak jij de wereld een stuk veiliger. Je loopt brand-sluit rondes en maakt controle rondes. Je bent goed in het signaleren van verdachte en onveilige situaties en je weet de juiste prioriteiten te stellen tijdens een alarmmelding. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak jij het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas. Iedere opdrachtgever van Securitas is anders en wij investeren in jouw inwerkperiode waarbij jij kan rekenen op goede begeleiding zodat je snel een object leert kennen.

Ben je net klaar met je opleiding of heb je al meerdere jaren ervaring? Wij hebben verschillende diensten, dus voor ieder wat wils. Je kunt rekenen op leuke collega's en daarnaast een warme en enthousiaste groep waardoor jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat.

Securitas kan jou het volgende bieden
  • Cao conform salaris met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling,
  • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster,
  • 100-120 uur per periode van 4 weken, 
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer.
Securitas match
  • In het bezit van een diploma Beveiliger 2 (of bereid te zijn deze binnen 1 jaar te behalen), rijbewijs B en eigen vervoer,
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
  • Je bent 24-7 beschikbaar,
  • Woonachtig binnen de straal van 30 km vanaf Rotterdam.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de ''solliciteer-button''! Of neem contact op met Recruiter Max Bakker per telefoon of een Whats-App bericht naar 06-18717089.

Handig om te weten: een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures