Team Leader Operations Mobile

Alkmaar
Noord-Holland
HBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
606960
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Team Leader Operations ben jij het aanspreekpunt voor alle medewerkers in de aan jou toegewezen branches. Jij zorgt voor de juiste surveillanten op de juiste plek en geeft direct of indirect leiding aan hen. Jij houdt je bezig met de ontwikkeling, en bewaakt de kwaliteit, van medewerkers. Je bent ook verantwoordelijk voor het borgen van de on-boarding en begeleiding van (aspirant) surveillanten door intensief samen te werken met de Hoofd Surveillant en praktijkbegeleiders. Jij zorgt ervoor dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen en over de juiste kwaliteiten beschikken om een uitstekende dienstverlening uit te voeren. Een uitdagende baan, met iedere dag nieuwe ontwikkelingen.

Waar ben je goed in?

Jij staat stevig in je schoenen, bent rechtvaardig en weet van aanpakken. Jij bent oprecht geïnteresseerd in de mens achter de Surveillant en je bent een sterk operationeel leidinggevende. Loyaliteit en motivatie binnen jouw team vind jij belangrijk en je draagt mede zorg voor het werkplezier binnen de groep surveillanten.

Securitas match
 • HBO werk en denk niveau, aangevuld bij voorkeur diploma Beveiliger
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede computervaardigheden
 • Rijbewijs B
 • Een flexibele houding
 • Standplaats: Alkmaar en Hoofddorp
 • Woonachtig tussen Alkmaar en Hoofddorp: in verband met de work life balance streven wij naar een gemiddeld woon-werk afstand van 40 KM
 • Als Team Leader Operations heb jij geen 9-tot-5-mentaliteit en ben jij flexibel inzetbaar
 • 24-7 bereikbaar voor je medewerkers
 • Werkzaam op verschillende locaties in de toegewezen branches in de dag, avond, nacht en weekenden.
Het Team

Als Team Leader Operations ben jij verantwoordelijk voor 80 tot 100 surveillanten, werkzaam op meerdere branches. Je werkt intensief samen met de groep Hoofdsurveillanten. De Hoofdsurveillanten hebben hun eigen verantwoordelijkheidsgebied maar samen streven jullie naar het behalen van de doelstellingen op het gebied van gezondheid, productiviteit en kwalitatieve dienstverlening. Je legt verantwoording af aan de Branch Manager.

Hoe ziet een dag eruit?

Wisselend kan de start van de dag op kantoor of tijdens de operationele dienst zijn. Op kantoor start je met het verwerken van administratieve taken, waarna je met één van de planners de inzet van jouw medewerkers bespreekt, kijkend naar kwaliteit en productiviteit in jouw branches. Hiernaast bespreek je met de HR Adviseur de Duurzame Inzetbaarheid van de medewerkers uit jouw team. Vervolgens ga je nog naar de verschillende branches om kort overleg te hebben met de Hoofd Surveillant en praktijkbegeleiders over de voortgang/ontwikkeling van de bestaande en nieuwe medewerkers. De medewerker staat bij jou centraal; jij bent dan ook waar jouw medewerkers zijn. Dit betekent dat je ook in de onregelmatigheid zal werken. Jij gaat mee op dienst voor coaching en begeleiding en voert in de toegewezen branches diverse gesprekken met de medewerkers omtrent o.a. verzuim en functioneren.

Vind je dit interessant?

Bij deze functie ontvang je een laptop en smartphone van de zaak. Daarnaast behoort de goede, positieve werksfeer bij Securitas tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, naast een employee benefitspakket bestaande uit korting op reizen en verzekeringen en goedkoper tanken. Ga jij voor een gemotiveerd en kwalitatief team en tevreden klanten? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze HR Advisor, Myrte Schrevel, door te bellen naar 06 18 71 82 69.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures