Proces Medewerker Mobile

Utrecht
Utrecht
MBO HBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
606947
Direct naar

Over de functie

Securitas: Jouw toekomstige baan als Proces Medewerker

Als proces medewerker binnen Securitas heb je een grote verantwoordelijkheid met betrekking tot het inrichten van de systemen zodat de operatie de benodigde informatie heeft om de kwalitatieve dienstverlening te waarborgen. Jij bent de persoon die snel informatie kan verwerken in de verschillende systemen. Deze informatie wordt aangeleverd door klanten, de Hoofdsurveillanten en Operationele Relatiebeheerder. Hierbij kan je denken aan tijdige en uniforme administratieve verwerking van nieuwe klanten en mutaties van bestaande klanten in de databases van de diverse operationele platformen en systeemupdates. Daarbij fungeer je als schakel tussen de uitvoerende dienst (d.w.z. de hoofdsurveillanten en surveillanten), backoffice en de klanten en de informatie die zij nodig hebben. Je hebt een creatief denkvermogen, je bent analytisch aangelegd en je bent goed in het bedenken van oplossingen. Ook ben je, omdat je natuurlijk in een team werkt, een echte team-player en kan je op een effectieve en klantvriendelijke manier communiceren.
 


 

Wat kan ik verwachten bij Securitas?
 • Salaris tussen de 2200,- en 2700,- per 4 weken;
 • Reiskostenvergoeding, AIP (bonus) en een pensioenregeling;
 • Een fulltime baan van 160 uur per periode van 4 weken;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer.
Securitas Match
 • Jij bent in het bezit van een diploma MBO niveau 4;
 • HBO werk- en denkniveau is een pré;
 • Flexibel inzetbaar naar behoeften van werkzaamheden; werktijden liggen tussen 07.00 en 18.30 uur;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal op goed niveau;
 • Communicatief vaardig en affiniteit met beveiliging is een pre;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen administratie en informatie verwerking en data analyse.
Wij reageren zodra je sollicitatie binnen is

Binnen een week kan je sollicitatie bij ons rond zijn, als jij snel reageert doen wij dit ook. Wij schakelen veel en zorgen snel voor een eerste gesprek met je toekomstige leidinggevende.

Is de vacature toch niet helemaal precies wat je zocht? Geen zorgen! Neem eens een kijkje op onze website http://www.werkenbijsecuritas.nl en bekijk onze andere vacatures!

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Manager, Ron Heeg, door te bellen naar +31 6 13 16 77 07.

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures