Surveillant Ede (met opleidingsmogelijkheden)

Ede
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602068
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als niet gediplomeerd Beveiliger kom je terecht in een dynamische omgeving. Je doet ervaring op bij de Surveillance in Ede en je maakt uitgebreid kennis met alle facetten van de Mobiele Surveillance. Naast je werkzaamheden word jij opgeleid tot professioneel Surveillant! Je wordt tijdens het werk uitstekend begeleid: jouw enthousiaste collega's en Hoofdsurveillanten zullen jou de eerste tijd volledig begeleiden. Na succesvolle afronding van het inwerktraject, begint het echte werk en word je volledig operationeel ingezet. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Je past de theorie dus gelijk toe in de praktijk.

Waar ben je goed in?

Je bent gemotiveerd en hebt de drive om een topper in de beveiliging te worden! Je bent communicatief vaardig en deinst niet terug voor verschillende uitdagingen. Als professionele Surveillant werk je secuur en ben je strikt in het opvolgen van protocollen en security eisen. Daarnaast beschik jij over een goede dosis stressbestendigheid en ken jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Securitas match

 • Bereid je diploma Beveiliger 2 te behalen via Securitas,
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal,
 • Jij steekt je handen uit je mouwen en geeft niet op,
 • Proactief met een flexibele instelling,
 • In het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer ( Minimaal 1 jaar in het bezit van Rijbewijs B),
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km.

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar niet gediplomeerde Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

 • onregelmatige tijden kunnen werken,
 • bereid zijn om dag-/nacht- en weekenddiensten te werken,
 • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn,
 • 100-120 uur per periode beschikbaar zijn.  

Het team

Kom werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en betrokken collega's die ervaring hebben in het vak en waarvan je veel kunt leren. Bij Securitas wordt er volop in jou als niet gediplomeerde Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand is doorgegroeid. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte en gezellige organisatie!
 

Hoe ziet een dag eruit?

Als je dienst begint ga je eerst naar kantoor om daar je PDA, sleutels, zaklamp en auto op te halen. Op je PDA staan vervolgens de gegevens van de klanten waar je heen moet, maar ook alarmmeldingen komen hierop binnen. Afhankelijk van of je 's ochtends of 's avonds start begeleid je het openen of sluiten van winkels, tankstations en bedrijven. Dankzij jou beginnen en eindigen ondernemers hun dag veilig. Je gaat verschillende klanten per dag langs en bent zo'n 10 minuten tot 1,5 uur op locatie. Het kan voorkomen dat je 's nachts preventief surveilleert op een terrein, ook hier ben jij sterk en deins jij niet terug voor wat er gebeurt!

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus investeren wij graag in jouw opleidingstraject om een goede Beveiliger te worden. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Recruiter.

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Of neem contact op met Recrutier Max Bakker per telefoon of Whats-App via 06-18717089.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures