Surveillant Arnhem (met opleidingsmogelijkheden)

Arnhem
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602067
Direct naar

Over de functie

Surveillant (met opleidingsmogelijkheden)

Wat ga je doen?

Wanneer er een alarmmelding is of zich een gevaarlijke situatie voordoet, ben jij degene die direct reageert. Je loopt je controle rondes, helpt bij openen en sluiten en komt daarbij verschillende situaties tegen. Jij bent verantwoordelijk voor de opvolging en rapportage hiervan. Niet alleen natuurlijk, je collega's en de meldkamer staan achter jou. Dag of nacht, jij zorgt altijd voor de controle en rust bij de klant.

Waar ben je goed in?

Alert, serieus, maar ook collegiaal: dat ben jij ten voeten uit! Jij kunt snel schakelen en zelfstandig werken, maar als een ongewenste situatie zich voordoet schroom jij niet om hulp te vragen. Professioneel als jij bent heb jij elke situatie onder controle.

Securitas match

 • Diploma Beveiliger 2 op zak of bereid zijn deze te behalen,
 • In het bezit van een EHV/BHV diploma is een pré,
 • Regio Arnhem,
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal,
 • Jij steekt je handen uit je mouwen en geeft niet op,
 • Rijbewijs B (minimaal 1 jaar in bezit),
 • Woonachtig binnen een straal van 30 km vanaf kantoor Arnhem.

Het team

Het surveillantenteam is vooral stoer! No-nonsense: deze mensen durven alleen op een melding af te gaan, niet wetende wat ze soms aantreffen. Boven dit team staan de Branch Manager Operations en de Hoofdsurveillant om de surveillanten te begeleiden. Hoewel je alleen werkt, zijn deze mensen er altijd om jou te ondersteunen in moeilijke situaties.

Hoe ziet een dag eruit?

Als je de dienst begint ga je eerst naar kantoor om daar je PDA, zaklamp en auto op te halen. Op je PDA staan vervolgens de gegevens van de klanten waar je heen moet, maar ook alarmmeldingen komen hierop binnen. Afhankelijk van of je 's ochtends of 's avonds start begeleid je het openen of sluiten van winkels, tankstations en bedrijven. Dankzij jou beginnen en eindigen ondernemers hun dag veilig. Je gaat verschillende klanten per dag langs en bent zo'n 10 minuten tot 1,5 uur op locatie. Het kan voorkomen dat je 's nachts preventief surveilleert op een terrein, ook hier ben jij sterk en deins jij niet terug voor wat er gebeurt!

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Surveillanten die:

 • Onregelmatige tijden kunnen werken,
 • Flexibel inzetbaar zijn en in het weekend of nachten werken geen probleem vinden,
 • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn,
 • 120 uur per periode beschikbaar zijn.

Vind je dit interessant?

Jij levert samen met Securitas een belangrijke bijdrage aan een veilige samenleving en Securitas investeert dan ook graag in jou met doorgroeitrajecten en trainingen. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende sportactiviteiten.

Zorg jij voor een veilige omgeving voor jezelf, collega's en de opdrachtgever? Reageer dan nu op de beveiligersfunctie via onderstaande 'solliciteer'-button! 

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Max Bakker op het nummer 0618717089.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures