Planner Mobile Zuid

Eindhoven
Limburg Noord-Brabant
MBO HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
601942
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Planner zorg jij voor een sluitende lange termijn personeelsplanning van de verschillende branches. Je maakt basis roosters die voldoen aan de arbeids- en rusttijden wet, de CAO en afspraken met onze medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ad-hoc planning, vul je de gaten in het rooster in en speel je in op afwezigheid van de medewerkers. Je probeert je resultaten constant te verbeteren en jij bent continu bezig met het maken van efficiente keuzes. Jouw resultaten zijn van groot belang voor de doelstellingen van de Area! Daarnaast schakel je veelvuldig met de Branch Manager om te kijken of er nog voldoende personeelscapaciteit op de verschillende branches is. Zo niet, dan zal de Branch Manager een vacature laten uitzetten bij het Recruitment Center.

Waar ben je goed in?

Jij bent zowel sociaal als commercieel ingesteld, enerzijds onderhoud jij veel contact met verschillende collega's en werknemers, anderzijds zorg jij voor financiele continuïteit door een sluitende planning. Daarnaast ben jij analytisch ingesteld en grijp jij je kansen wanneer je verbeterpunten ziet. Efficientie is jouw ding!

  Securitas match

 • Diploma MBO niveau 4
 • Minimaal 2 jaar ervaring met personeelsplanning
 • Timemanagement en targetgerichtheid zijn jou niet onbekend
 • Capaciteitsberekeningen zijn voor jou geen probleem
 • Stressbestendig, communicatief vaardig & een echte doorzetter
 • Beschikbaar voor 40 uur per week
 • Werkzaam op verschillende branches (Sittard, Eindhoven en Rijen)

Beschikbaarheid

Wij zoeken een Planner die flexibel en onregelmatig inzetbaar is en

 • het geen probleem vindt piketdiensten te draaien
 • bereid is te werken in diensten van 09:00 tot 17:00
 • bereid is om van maandag t/m vrijdag te werken

Het team

Als Planner Mobile Zuid kom je in een divers en sfeervol team. Samen met twee andere Planners werk je goed en nauw samen om de planning van de volledige Area Mobile Zuid rond te krijgen. Dit onder leiding van de Branch Manager, bij wie je altijd terecht kunt voor vragen of ideeën voor meer efficientie!

Vind je dit interessant?

Securitas staat voor ambitie, doorgroeien in deze dynamische organisatie is zeker mogelijk. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en een telefoon en laptop van de zaak! Tot slot kun je deelnemen aan Securitas MovesYou.

Geïnteresseerd? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures