Security Officer Schiphol-Rijk e.o.

Schiphol
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
601765
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. Maar wat betekent dat voor jou? We zien jouw talent en nemen je mee in de ontwikkeling van de beveiliging aan de hand van trainingen en praktijk begeleiding. 

Als Beveiliger maak jij de wereld een stukje veiliger. Je loopt controlerondes, bewaakt de toegang en signaleert verdachte en onveilige situaties. Met jouw vakkennis, daadkracht en integriteit maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Securitas. Iedere opdrachtgever van Securitas is anders en wij investeren in jouw inwerkperiode waarbij je kunt rekenen op goede begeleiding zodat je snel een object leert kennen.


Ben je net klaar met je opleiding of heb je al meerdere jaren ervaring? Wij hebben verschillende objecten voor ieder wat wils. Je kunt rekenen op leuke collega's, een warme en vaste groep waardoor jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat.

Securitas kan jou het volgende bieden
  • Salaris conform CAO PB. Ben je net afgestudeerd dan krijg je een salaris van EUR 1899,80 bruto*. Ervaren Beveiliger (+/- 5 jaar ervaring) denk dan aan een salaris van EUR 2016,48 bruto*
  • 4 wekelijks rooster
  • Minimaal 130 uur per periode van 4 weken op een Securitas contract met uitzicht op vast
  • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg

* Bruto salaris op basis van 152 uur per periode van 4 weken.

Securitas match
  • Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger niveau 2, heb je deze niet maar wel interesse om deze te behalen solliciteer dan op de ongediplomeerde vacature
  • 24/7 beschikbaar
  • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende.
  • Geen Rijbewijs of nog bezig? Solliciteer of stuur me een WhatsApp.
Ben je geinteresseerd?

Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures