Business Developer (Noord-Oost Nederland)

Assen
Drenthe Friesland Overijssel Groningen
HBO
Sales
Vast
602058
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Business Developer weet jij passende integrale veiligheidsoplossingen aan te bieden aan onze klanten. Dit is niet één soort oplossing, maar een maatwerk traject benaderd vanuit de vele (technologische) mogelijkheden en volledig passend bij de feitelijke behoefte van de klant! Hierbij werk jij vaak aan transformatie van een bestaande veiligheidsoplossing bij klanten. Jij bekijkt het risico- en dreigingsprofiel van de klant en bedenkt daarop een nieuwe, beter passende veiligheidsoplossing die uiteraard voorziet in de behoefte van de klant en maximaal effectief en efficiënt is. Als (technisch) adviseur zijnde weet jij de klant te overtuigen hiervan. Deze rol heeft een commerciële insteek: jij bent ook inhoudelijk verantwoordelijk voor de oplossing. Als de klant eenmaal voor ons heeft gekozen zal een Project Manager de implementatie verzorgen waarbij jij functioneel verantwoordelijk voor blijft voor de resultaten van het project.

Waar ben je goed in?

Jij hebt een commerciële instelling, met oog voor de inhoud. Je bent proactief in je handelen, analytisch in de scans die je moet maken, maar je hebt ook goede presentatievaardigheden voor de presentatie van de business cases en verandervoorstellen. Jou ontgaat niks en jij denkt altijd mee met de klant en zijn/haar portemonnee. Cross-selling, optimalisatie of herdefinitie van een totaaloplossing, als Business Developer geef jij het goede advies!

Securitas match

  • HBO-opleiding, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, integrale veiligheidskunde e.a. 
  • Ervaring binnen het vakgebied beveiliging / security 
  • Werkervaring en / of sterke affiniteit met techniek (bijvoorbeeld videobeveiliging, technische beveiligingssystemen, systeemintegratie)
  • Analytisch, strategisch en tactisch ingesteld, analyses en scans maken en het ontwikkelen van verbetervoorstellen kun jij als de beste!
  • 32-40 uur per week
  • Werkgebied Noord-Oost Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel)

Het team

Bij Securitas hebben we het land verdeeld in Area's. Per Area is er één Business Developer, die vooral samenwerkt met de Branch Managers (Klantverantwoordelijken) en de Area Manager. Samen zorgen jullie voor een ultieme klantbeleving, klantenbinding en ontwikkeling van onze dienstverlening bij deze klanten. Behalve contact met je collega's, heb je veel contact met verschillende klanten en prospects. Iedere dag ontmoet je nieuwe mensen of ga je bij bekenden langs om orde op zaken te stellen. Een redelijk solistische functie, waarbij je dus veel mensen ondersteunt en helpt.

Vind je dit interessant?

Voor dit werk is een auto van de zaak natuurlijk onmisbaar, en die krijg jij van Securitas ook zeker. Daarnaast krijg je een smartphone en een bonusregeling om al jouw successen te belonen. Ook voor deze veelzijdige job zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.

Reageer nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met Victor Kerkhof  door te bellen of te appen naar +31 618299538.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures