Trainee Projectmonteur beveiligingstechniek

Dordrecht
Noord-Brabant Utrecht Zeeland Zuid-Holland
LBO MBO
Securitas Technology
Vast
602311
Direct naar

Over de functie

Bij de Tech Academy krijg je de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Als junior of medior monteur met elektrotechnische achtergrond wil je je gaan specialiseren in de beveiligingstechnologie. Wij geven je de kans! Wij gaan je binnen 3 maanden opleiden op ons hoofdkantoor in Dordrecht, zodat jij het beste uit jezelf kan halen en wij gezamenlijk onze klanten uitmuntend van dienst kunnen zijn! Interessant? Reageer dan nu op deze vacature! 

Wat ga je doen?

Jij bent bij ons in opleiding en wij doen er alles aan om jou klaar te maken voor het werken op grootschalige technische beveiligingsprojecten. Wij werken met state-of-the-art technologie en maken jou hier wegwijs in. Jij krijgt zowel producttraining als communicatietrainingen en je zult on the job getraind worden door onze ervaren technici.  

Waar ben je goed in?

Jij bent een techneut in hart en nieren. Je wordt enthousiast van nieuwe technologieën en je wilt graag met de beste producten van de markt werken. Jij hebt interesse in de security en jij wilt een switch maken in je carrière en nu eindelijk gaan doen waar je echt blij van wordt!

Securitas Technology match

  • Een mbo 3 of 4 technische opleiding, in de richting Elektrotechniek, ICT, telecom of MBV. 
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, in een elektrotechnische richting.
  • Jij bent een echte techneut, je hebt kennis van IT en je leert makkelijk.
  • Je bent bereid de klant in heel Nederland op te zoeken.

Het team

Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Net zomaar… We bieden namelijk meer dan voldoende (groei)kansen en mogelijkheden voor jouw carrière! 

Belangrijk om te weten is dat onze Tech Academy start in januari 2020. Je moet dan ook vanaf die maand (fulltime) beschikbaar zijn. Om te kunnen starten dien je echter nog wel deel te nemen aan een selectiedag; deze staat gepland in december 2019 en zal niet alleen een kennismakingsgesprek met meerdere collega’s bevatten, maar ook diverse (praktijkgerichte) opdrachten.

Zorg dat je erbij bent en reageer nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met Victor Kerkhof, Corporate Recruiter bij Securitas Technology door te bellen of te appen naar 06-18299538.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures