Security Officer Schiphol (120 uur per periode)

Schiphol
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602385
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het beveiligingen van bepaalde ruimtes in het datacenter van het grootste softwarebedrijf ter wereld. Jij voert een zorgvuldige toegangscontrole uit en maakt hierbij gebruik van de nieuwste screeningsapparatuur. Jij voert de werkzaamheden uit volgens de protocollen en werkt samen met de Supervisor die er voor jou is als je assistentie nodig hebt. Voordat jij begint krijg je vanuit de opdrachtgever een uitgebreide training en hierna wordt je volledig operationeel ingezet.

Wat biedt Securitas jou?

Securitas biedt jou een gezellig en positief team op een interessante locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo wordt doorgroei binnen de locatie erg gestimuleerd en worden er diverse opleidingen en cursussen aangeboden. Onder andere Leadership en Business English Courses behoren tot de mogelijkheden. Doorgroei wordt door zowel Securitas als de klant gestimuleerd en beloond! We hechten daarnaast veel waarde aan teamwork en er worden vaak evenementen en leuke uitjes georganiseerd.

Wie ben jij?
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij bent zorgvuldig en hebt geen moeite met het opvolgen van protocollen
  • Jij kan goed werken onder druk
  • Jij hebt een basiskennis van Engels. De voertaal op deze internationale locatie is Engels. Jouw kennis van de Engelse taal gaat op deze locatie met sprongen vooruit! Je wordt hierbij eventueel geholpen en geassisteerd.
Securitas match
  • Diploma Beveiliger 2
  • 24/7 beschikbaar
Enthousiast geworden?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures