Beveiliger Predictive Profiling

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602319
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het vroegtijdig signaleren van afwijkingen van de norm die een relatie zouden kunnen hebben met de werkwijze van iemand met een verkeerde intentie. Waarna je hierop acteert door proactief het gesprek aan te gaan om dit te ontkrachten en incidenten te voorkomen in plaats van hierop te moeten reageren. Dit signaleren doe je zowel als surveillant als vanuit de meldkamer.

Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van algemene beveiligingstaken (toegangscontrole, toezicht, alarmverificatie en incidentbeheersing, bedrijfshulpverlening en dienstverlening). Je krijgt hierin veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om je taak en opdracht uit te voeren. Je mag meedenken in de verbetering van beveiligingsprocessen en wordt gevraagd en uitgedaagd om tegengas te geven. Daarnaast wordt je in de dagelijkse operatie geoefend en getraind om voorbereid te zijn op het onverwachte. Je kunt je kennis en vaardigheden dus voortdurend blijven ontwikkelen.

Je werkt in Amsterdam, op het hoofdkantoor van een internationaal elektronicaconcern, die ernaar streeft de wereld gezonder en duurzamer te maken door middel van innovatie. Een internationale werkomgeving, waar dagelijks werknemers en bezoekers van over de hele wereld aanwezig zijn. Een zakelijke en open werkomgeving, waarin gastvrijheid/hospitality centraal staat. Tussen de beveiliging en de receptie is sprake van een nauwe samenwerking. Het object is 24/7 bemand.

Wie zoeken wij?

Jij bent een Beveiliger met een sociaal karakter. Vanuit scenario denken ben je constant bezig de huidige maatregelen te challengen, analyseer je diverse databronnen en adviseer je de klanten gevraagd en ongevraagd. Je bent daarnaast proactief, klantgericht en flexibel. Je bent iemand die voortduren streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Securitas is er om jou te stimuleren en te helpen met deze ontwikkeling. Ook weet jij als geen ander het overzicht te bewaren, en draagt hiermee de zorg van onze klanten omtrent Het Nieuwe Beveiligen van Securitas*.

* Het Nieuwe Beveiligen staat voor een totaaloplossing waarbij proactief beveiligen met een flexibele en efficiente inzet van mens, kennis en techniek leidt tot een hoge mate van gastvrijheid en veiligheid.

Het team

Jij werkt samen met een team van Beveiligers. Je zorgt dat je continu op de hoogte bent van het risico-en dreigingsprofiel van onze klanten. Het team neemt de verantwoordelijkheid dat de veiligheidstaken uitgevoerd worden volgens de afspraken die er met de klanten gemaakt zijn. Je onderhoudt nauw contact met het expertisecentrum voor inhoudelijke ondersteuning. Jij bent proactief, alert en hebt oog voor detail. Je kan goed volgens instructies en procedures werken. Met jouw doorzettingsvermogen ben jij constant in je werk en zwicht je niet onder druk. Ondanks jouw professionele houding, ben je daarnaast ook heel sociaal en klantvriendelijk. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas kan jou het volgende bieden:
 • 128 tot 144 uur per periode
 • Salaris conform cao met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks rooster
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer
Securitas match
 • In het bezit van Beveiliger 2
 • 24/7 beschikbaar
 • MBO 3/4 werk- en denkniveau
 • BHV en/of EHBO-certificaat is een pré
 • Ervaring als profiler/proactief beveiliger is een pré
 • Goede computervaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Vind je dit interessant?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures