Beveiliger Datacenter Middenmeer met opleidingsmogelijkheden

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602293
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Ongediplomeerde Beveiliger kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving, waarin je elke dag de kans krijgt te leren en jezelf te ontplooien. Je gaat aan de slag bij een grote internationale opdrachtgever en je maakt uitgebreid kennis met hun bijzondere kijk op beveiliging in een strikte beveiligingsomgeving. Perfect om jezelf verder te ontwikkelen dus! Voordat je start, krijg je een 3 daagse training van de opdrachtgever én heb je je BHV diploma behaald. Wanneer je deze opleidingen succesvol hebt afgerond, begint het echte werk en wordt je volledig operationeel ingezet. Ook tijdens het werk is er continue on the job coaching door enthousiaste collega's en Supervisors. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de nieuwste technieken. De opgedane theorie pas je dus direct toe in de praktijk!

Het traject start ongeveer iedere maand, we voeren eerst een screening uit bij politie en dat neemt een aantal weken in beslag (wacht dus niet met solliciteren!) Het is een werk-leren traject en je start met 10 dagen opleiding in Breukelen. Na de 10 dagen opleiding ga je aan de slag als Beveiliger en hebt nog 2x per maand een terugkomdag op school. Je verdient een salaris van EUR 11,96 bruto p/u excl. toeslagen. 

Wij zoeken kandidaten die:
  • Gemotiveerd zijn om de opleiding te behalen
  • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar)
  • In het bezit van een rijbewijs en een auto. Indien je op minder dan 5 km van het object woont is een scooter ook voldoende.
Wat bieden wij:
  • Salaris conform CAO van EUR11,96 p/u 
  • Met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling
  • Securitas jaarcontract van 120 uur per 4 weken met uitzicht op vast
  • Direct praktijkervaring
Vind je dit interessant?

Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button. Twijfel dan niet en neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures