Beveiliger Internationaal Datacenter Amsterdam

Schiphol
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602038
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Datacenter zorg jij ervoor dat alle binnenkomende alarmmeldingen in het Datacenter opgevolgd worden. Je bent dus veel aan het werk in het pand en kent het pand op je duimpje. Je voert de werkzaamheden uit volgens de protocollen en werkt nauw samen met de Control Room Supervisor, een rol waar jij ook naartoe kan doorgroeien!

Wie ben jij?
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Jij werk zorgvuldig en hebt geen moeite met het opvolgen van protocollen
  • Jij kan goed werken onder druk
  • Jij spreekt goed Engels, dit is belangrijk omdat jij in een internationale omgeving komt te werken waar Engels de voertaal is
Wat biedt Securitas jou?

Securitas biedt jou een dynamische baan op een internationale locatie. Er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo wordt doorgroei erg gestimuleerd en worden er vanuit de klant diverse opleidingen en cursussen aangeboden. Onder andere Leadership & Management en een cursus Business English behoren tot de mogelijkheden. 

  • Een goed salaris (volgens de PB-CAO met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling). Ben je starter dan begin je op €12,49 bruto per uur. 
  • Securitas jaarcontract van 96 tot 128 uur per 4 weken
  • Uitzicht op een vast contract
Securitas MatchEnthousiast geworden?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken via 06 41 63 73 10, WhatsApp of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Ook wordt er voor deze klant een extra pre-employment screening uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures