Meldkamer Operator Overheidsorganisatie

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602034
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Meldkamer Operator maak jij deel uit van een team en werk je altijd samen met een collega. Jij zorgt er namelijk voor dat alle binnenkomende alarmmeldingen, openings-/ sluitingsverzoeken en telefoongesprekken correct worden ontvangen, geanalyseerd en verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt.

Flexibel en servicegericht als jij bent, bezwijk jij niet onder druk of een piek van meldingen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent secuur in het verwerken van meldingen en beschikt bovendien over duidelijke communicatieve vaardigheden, om de meldingen op een juiste manier door te geven aan personen ter plaatse. Professioneel als jij bent, sta jij je mannetje. Naast de kritieke ruimten op locatie bevindt zich er ook een kantoor gedeelte. Het is dus van belang dat bezoekers en medewerkers van de klant op een klantvriendelijke (hospitality) manier ontvangen worden. Dit in combinatie met het waarborgen van de veiligheid en business continuïteit van deze opdrachtgever.

Wij bieden
 • Salaris conform CAO PB. Ben je net afgestudeerd dan krijg je een salaris van EUR 1899,80 bruto*. Ervaren Beveiliger (+/- 5 jaar ervaring) denk dan aan een salaris van EUR 2016,48 bruto*
 • Securitas jaarcontract van 96 tot 128 uur per 4 weken met uitzicht op een vast contract 
 • Een gezellig en positief team

* Bruto salaris op basis van 152 uur per periode van 4 weken.

Wij vragen
 • Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger niveau 2, heb je deze niet maar wel interesse om deze te behalen solliciteer dan op de ongediplomeerde vacature
 • Ervaring met werken op een meldkamer is een pre
 • Je hebt al eerder gewerkt met geautomatiseerde systemen
 • Goed ontwikkelde administratieve vaardigheden
 • Procesgericht denken en doortastend handelen
 • Analytisch sterk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Vind je dit interessant?

Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Claudia Daem, te bereiken WhatsApp via 06 18 71 70 77 of Claudia.Daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er in de beveiliging altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Ook wordt er voor deze klant een extra pre-employment screening uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures