Beveiliger ongediplomeerd Arnhem

Arnhem
Gelderland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
602388
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Beveiliger kom je terecht in een dynamische omgeving. Je doet ervaring op bij de objecten in regio Arnhem, je kunt hierbij denken aan defensielocaties, veiligheids- en overheidsdiensten, kantoorpanden en universiteitsterreinen. Je maakt uitgebreid kennis met alle facetten van de Objectbeveiliging. Naast je werkzaamheden word jij opgeleid tot professioneel Beveiliger! Securitas betaalt voor jou de opleiding!*

Het traject start zodra jouw screening binnen is, de screening bij politie neemt een aantal weken in beslag (wacht dus niet met solliciteren!) Het is een werk-leren traject en je start met 10 dagen opleiding in Breukelen. Na de 10 dagen opleiding ga je aan de slag als Beveiliger en hebt nog 1x per maand een terugkomdag op school. Je verdient een salaris van EUR11,96 bruto p/u excl. toeslagen. 

Je wordt tijdens het werk uitstekend begeleid: jouw enthousiaste collega's en Supervisors zullen jou de eerste tijd on-the-job coachen. Na succesvolle afronding van opleiding word je volledig als gediplomeerd beveiliger operationeel ingezet. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Je past de theorie dus gelijk toe in de praktijk! Je bent gemotiveerd en hebt de drive om een topper in de beveiliging te worden! Je bent communicatief vaardig en deinst niet terug voor administratieve werkzaamheden. Als professionele Beveiliger werk je secuur en ben je strikt in het opvolgen van protocollen en security eisen. Tenslotte heb jij een goede dosis stressbestendigheid, en ben je niet snel van je stuk te brengen.

Securitas kan jou het volgende bieden
 • Jaarcontract bij Securitas met uitzicht op vast! 

 • Salaris conform CAO van EUR 11,96 p/u 

 • Met daar bovenop de bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling

 • Een betaalde erkende MBO 2 opleiding tot Beveiliger

 • Direct praktijkervaring

 • Gegarandeerd 30 uur per week

 • Afspraak is afspraak, betaling op tijd en een tweewekelijks roosterEen uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer

Securitas Match
 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau 

 • In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

 • Woonachtig in Arnhem

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre)

 • Je bent bereid om avond- nacht- en weekenddiensten te werken (24/7 beschikbaar)

 • Heb je al wel een diploma Beveiliger 2? Solliciteer dan op onze gediplomeerde vacature

Vind je dit interessant?

Kom werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en betrokken collega's die ervaring hebben in het vak en waarvan je veel kunt leren. Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie!

Vind je dit interessant en wil je met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Emma Visser, telefonisch 0641637685 of via WhatsApp! 

* Je tekent bij aanvang van de opleiding de studieovereenkomst. Je hebt 1 jaar de tijd om de opleiding te behalen. Behaal je deze niet binnen een jaar, dan betaal je het bedrag terug. Ga je binnen 2 jaar na het behalen van de opleiding weg, dan betaal je de kosten van de studie (gedeeltelijk) terug.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures