Security Coördinator Nationaal Militair Museum

Utrecht
Utrecht
HBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
602256
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Security Coördinator ben jij als meewerkend voorman verantwoordelijk voor de aansturing van jouw eigen team bij onze toonaangevende klant. Je taken zijn divers: jij zorgt zowel voor de ontwikkeling en opleiding van je medewerkers als voor het borgen van de kwaliteit van dienstverlening bij onze opdrachtgever. Hiervoor schakel je veel met collega's maar ook met de klant. Met jouw kennis en ervaring weet je jouw team naar een hoger niveau te tillen. Je bent een coachende leider met een sociaal karakter. Jij weet de medewerkers van jouw team tot ware experts te ontwikkelen. Dit realiseer je door middel van een permanent educatie programma, aangevuld met kennissessies, praktijktrainingen en scenario oefeningen. Je herkent en vertaalt leerpunten vanuit Red Teaming scenario's naar vernieuwende werkmethodes en maatregelen. Jij weet als geen ander het overzicht te houden en zorg te dragen voor een optimale dienstverlening binnen Het Nieuwe Beveiligen. Een uitdagende baan, op een prachtige locatie midden in de bossen van Soest.

Je bent een geboren leider. Je staat stevig in je schoenen en weet met daadkracht effectief en pro-actief te handelen. Je hebt een helicopterview en bent daardoor in staat om een signalerende rol aan te nemen. Ook ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren: enerzijds als echte klantmanager en anderzijds als leidinggevende voor het team. Coachen en stimuleren van jouw team kun jij als de beste, dankzij jou wordt Het Nieuwe Beveiligen naar alle tevredenheid van zowel klant als beveiliger ingezet.

Hoe ziet een dag eruit?

Dagelijks ben je bezig om jouw team proactief aan te sturen. Hierin ben je met je team constant bezig om afwijkende situaties en gedragingen vroegtijdig te signaleren en hierop proactief te reageren en preventief te handelen. Dit vraagt om frequent oefenen, trainen en testen. Alles om een professioneel beveiligingsteam te zijn en effectief en adequaat te kunnen reageren op het onverwachte. Veiligheidsincidenten of calamiteiten overvallen jou niet. Je hebt er immers voor gezorgd dat jouw team maximaal is voorbereid. Skills en Drills worden zonder instructieboek uitgevoerd, rapportages zijn voorzien van alle relevante informatie en worden tijdig geanalyseerd en indien nodig worden er maatregelen genomen i.s.m klant en andere (interne/externe) stakeholders. Ook ben je er niet vies van om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je draait gedeeltelijk mee in de meldkamer en loopt regelmatig surveillance rondes door het Museum. Dit doe je in uniform van Securitas. Je werkt altijd vanuit het besef dat jij en je team mede verantwoordelijk zijn voor een positief bedrijfsimago van het museum. Veiligheid en Hospitality gaan hierin hand en hand.

Securitas match
 • HBO werk/denkniveau en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Leidinggevende ervaring
 • Affiniteit met geven van Praktijktraining en/of kennis hebben van didactiek
 • Relevante en operationele werkervaring binnen publieke en/of private veiligheidsorganisaties (een achtergrond bij defensie of politie is een pré)
 • In het bezit of bereid om te halen: diploma beveiliger 2, cursus Oefenleider RHSOI en Gedragsprofilering
 • BHV en/of EHBO certificaat is een pré
 • Rijbewijs B
 • Salaris tussen EUR 2700 en EUR 3575 bruto per maand obv fulltime
Beschikbaarheid
 • In het museum worden dagelijks beveiligingswerkzaamheden uitgevoerd. Op basis hiervan dien je flexibel te zijn en geen probleem te hebben met voorkomende werkzaamheden in het weekend of in de avond
 • De diensten worden uitgevoerd op basis van een rooster
Vind je dit interessant?

Wil jij actief meewerken aan de veiligheid bij onze klanten? Reageer dan nu via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met de Recruiter Emma Visser.

Assessments maken onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures