Beveiliger Amsterdamse Haven

Amsterdam
Noord-Holland
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602033
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Havenbeveiliger werk je zowel in een van de grootste havens ter wereld als op locaties buiten het haven gebied.

Als Beveiliger in de haven werk je in een van de grootste havens ter wereld. Samen met collega's zorg je ervoor dat transport, verkeer en andere werkzaamheden op het haventerrein veilig verlopen. Je controleert containers, documenten, bezoekers en personeel, voert risicoanalyses uit en loopt surveillancerondes. Ook bezoek je de kapiteins aan boord van hun schip om te controleren of zij de juiste documenten bij zich hebben. Het is belangrijk dat jij geen hoogtevrees hebt. Gebeurt er een ongeluk op het terrein? Dan ben jij er als eerste bij. En dus zal je regelmatig eerste hulp moeten verlenen.

Daarnaast zijn er locaties waar echt hospitality wordt gevraagd. Je bent hier een beveiliger met een gastheer/ vrouw rol. Je ontvangt bezoekers en personeel aan de receptie, beantwoordt de telefoon en mail. Aan het einde van de dienst maak je een rapportage op en neem je samen met een collega de bijzonderheden door. Afhankelijk van de locatie zal je tijdens en aan het einde van de dienst controlerondes op het terrein uitvoeren. De werkzaamheden zijn divers en elke dag is weer anders. Je bent iemand die in alle omstandigheden goed kan werken en niet bang is om vies te worden. 

Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij binnen ons team van Beveiligers!

Wij vragen

Jij past binnen ons team van beveiligers omdat je proactief en alert bent maar ook oog voor detail hebt. Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt een professionele houding en uitstraling.  

  • Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger niveau 2, heb je deze niet maar wel interesse om deze te behalen solliciteer dan op de ongediplomeerde vacature
  • Een BHV-diploma, VCA en het Certificaat Havenbeveiliger (mogelijkheid om deze binnen Securitas te halen) 
  • Een rijbewijs en eigen vervoer. Woonwerk afstand mag max 40 km zijn,
  • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal
  • Je bent 24/7 inzetbaar 
Wij bieden

Securitas biedt jou en dynamische baan met doorgroeimogelijkheden zoals het behalen van een VCA certificaat voor op een bouwlocatie te mogen werken of het behalen van een ISPS certificaat voor het werken met internationale zeeschepen! Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen. Securitas laat je kennismaken met de allernieuwste technieken en veranderingen in de beveiliging met de daarbij horende info momenten en opleidingen.

  • Salaris conform CAO PB. Ben je net afgestudeerd dan krijg je een salaris van EUR 1899,80 bruto*. Ervaren Beveiliger (+/- 5 jaar ervaring) denk dan aan een salaris van EUR 2016,48 bruto*
  • Securitas jaarcontract van 80 tot 120 uur per 4 weken met zicht op vast contract
  • 24 vakantiedagen, als je beloofd dat je terugkomt
  • Veelzijdig werk in een dynamische omgeving voor toonaangevende bedrijven

* Bruto salaris op basis van 152 uur per periode van 4 weken.

Vind je dit interessant?

Geïnteresseerd of vragen? Reageer dan nu via 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Twijfel dan niet en neem contact op met Claudia Daem, te bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. 06 41 63 73 10 of claudia.daem@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures