Opleiding Medewerker Alarmcentrale

Geldrop
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602376
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Centralist ben jij vanuit de alarmcentrale van groot belang voor de veiligheid van anderen. Naar aanleiding van opkomende alarmmeldingen van de opdrachtgevers van Securitas bel jij met de persoon verantwoordelijk vanuit de opdrachtgever en beoordeel jij of de melding reëel of loos is. Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze meldingen goed afgehandeld worden en er adequaat op gereageerd wordt. Daarnaast handel je ook inkomende telefonie af. Door jou is de veiligheid van onze opdrachtgevers ten aller tijde gewaarborgd! Je komt bij ons binnen op een uitgebreid inwerk/ontwikkeltraject: hier hoort o.a. het volgen van de BOCA (Basis Opleiding Centralist Alarmcentrale) op kosten van Securitas bij.

Waar ben je goed in?

Stressbestendig als jij bent, bezwijk jij niet onder druk of een piek van meldingen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan snel schakelen tussen de zeer diverse soorten meldingen: van brandmelding tot inbraakmelding. Bovendien beschik je over duidelijke communicatieve vaardigheden om de meldingen op een juiste manier door te geven aan personen ter plaatse. De alarmcentrale verwerkt wekelijks duizenden meldingen: 15 stuks daarvan zijn reëel, desondanks blijf jij altijd alert!

Securitas match

 • MBO 4 werk- en denkniveau
 • Diploma Beveiliger 2 of BOCA op zak. Als je geen BOCA hebt, dien je de BOCA opleiding binnen 12 maanden te behalen op kosten van Securitas
 • Ervaring in telefonische dienstverlening is een pré
 • Je typt snel en foutloos
 • Je beschikt over uitstekende telefonische- en servicegerichte vaardigheden
 • Proces en protocol gericht denken en doortastend handelen
 • 24-32 uur per week willen werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Standplaats Geldrop

Beschikbaarheid

Voor deze functie ben jij flexibel inzetbaar:

 • voor ploegendiensten (hier heb jij bij voorkeur ook al ervaring mee)
 • je bent 24/7 beschikbaar (dag-, avond- en nachtdiensten, weekenden, feestdagen en in vakantieperiodes)

Het team

In de alarmcentrale zit je met verschillende disciplines bij elkaar, maar is iedereen wel met zijn of haar eigen werk bezig. Het is een leuk en behulpzaam team, en een goede mix van nieuw en ervaren. Er is echt sprake van een dynamisch team in een dynamische sfeer.

Hoe ziet een dag eruit?

Je begint de dienst met een overdracht om te weten welke zaken er spelen om vervolgens aan de slag te gaan. Vanaf je eigen werkplek krijg je vanuit verschillende applicaties alarmmeldingen binnen. Deze meldingen zijn heel verschillend van aard en worden zelfstandig en accuraat door jou op een communicatief- en administratief vaardige manier afgehandeld. Je hebt een drukke en afwisselende baan die veel energie kost, maar ook veel energie geeft.

Vind je dit interessant?

Als Centralist bij Securitas krijg je een intensieve inwerkperiode: alles wordt in werk gesteld om jou zo goed mogelijk te laten functioneren binnen je werk en er is aandacht voor goede werkomstandigheden. Hier hoort ook de BOCA-opleiding bij, die Securitas jou aanbiedt, en natuurlijk zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen onze internationale organisatie.Tot slot kun je deelnemen aan Securitas MovesYou, waarbij verschillende activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid worden georganiseerd.

Wil jij ons team van Centralisten komen versterken?! Reageer dan nu via onderstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen/appen naar 06-24191461.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures