Senior Tender Specialist

Utrecht
Utrecht Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
602183
Direct naar

Over de functie

Jouw uitdaging

Als senior Tender specialist ben jij de drijvende kracht achter onze tenders. Jij, commercieel en creatief als je bent, sleept ze binnen!  Vanuit je senior rol ligt de focus op de grote, complexe en strategische trajecten voor onze organisatie. Als senior Tender Manager heb je een hoge mate van zelfstandigheid als het om eigen werkzaamheden gaat. Samen met het projectteam bepaal jij de winnende aanpak. Gedetailleerde informatie vertaal je naar klantgerichte teksten, je weet de juiste snaar te raken en het team en het proces van energie te voorzien. Daarnaast weet jij hoe je een proposal vorm geeft. Je gaat voor de inhoud en kwaliteit!

Naast de begeleiding van tendertrajecten, houd je je bezig met verbetertrajecten. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit van de afdeling continu verder te verbeteren en afdelingsprocessen te optimaliseren. Hiervoor draag je actief concrete verbetervoorstellen aan waar je mee aan de slag gaat. Ook heb je een actieve rol in het coachen en begeleiden van junior medewerkers. Bij afwezig van de manager ben je diens vervanger en daarmee eerste aanspreekpunt voor de afdeling.

Een zeer passend aanbod!

 • zowel parttime (max 32 uur) of fulltime, laptop en mobiel van de zaak dus starten vanuit huis is mogelijk!
 • 28 vakantie dagen (o.b.v. 40 uur)
 • Mooie en passend salaris van maximaal € 5400 per maand, exclusief bonus regeling
 • Haalbare team incentives! 
 • Onderdeel van een team en organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën 
 • Het team zit in Badhoevedorp (hoofdkantoor)  maar jij kunt vanuit vele kantoren werken. De verwachting is dat in 2020 het hoofdkantoor verhuist naar Breukelen.
Jouw inleg:

Jij bent alles in één, een hands-on projectmanager, sparringpartner én coach om onze tenders succesvol te begeleiden. Je neemt graag het voortouw, durft je mening te geven, adviseert, en stelt je flexibel op bij deadlines. Je beschikt over (zeer) goede commerciële en tekstuele creativiteit in zowel Nederlands als Engels en MS PowerPoint en Word hebben voor jou geen verrassingen.

Je bent organisatorisch sterk, hebt ervaring met adviseren en delegeren en werkt graag aan meerdere trajecten tegelijkertijd. Ook ben je commercieel en weet relevante informatie te vertalen naar winnende tenders.

 • hbo werk- en denk niveau
 • Minimaal 4-5 jaar ervaring op het gebied van tender/bid/proposal management in de zakelijke dienstverlening
 • Achtergrond in de beveiliging is een pre 
 • Uitstekend schrijvend vermogen in zowel Nederlands als Engels
Hier beland?

Hier aangekomen heb jij de vacature tekst geheel gelezen, een teken dat wij je licht hebben weten te prikkelen? Vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden kan altijd, hebben wij al vermeld dat wij uitstekende koffie hebben? Altijd bereid jouw vragen te beantwoordden : Rosa Wilson (Corporate Recruiter) 06-41 63 75 32 of stuur een e-mail: rosa.wilson@securitas.nl 

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures