Senior Tender Specialist

Utrecht
Utrecht Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
602183
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als senior Tender Manager ben jij de drijvende kracht achter onze tenders. Jij, commercieel en creatief als je bent, sleept ze binnen!  Vanuit je senior rol ligt de focus op de grote, complexe en strategische trajecten voor onze organisatie. Als senior Tender Manager heb je een hoge mate van zelfstandigheid als het om eigen werkzaamheden gaat. Samen met het projectteam bepaal jij de winnende aanpak. Gedetailleerde informatie vertaal je naar klantgerichte teksten, je weet de juiste snaar te raken en het team en het proces van energie te voorzien. Daarnaast weet jij hoe je een proposal vorm geeft. Je gaat voor de inhoud en kwaliteit!

Naast de begeleiding van tendertrajecten, houd je je bezig met verbetertrajecten. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit van de afdeling continu verder te verbeteren en afdelingsprocessen te optimaliseren. Hiervoor draag je actief concrete verbetervoorstellen aan waar je mee aan de slag gaat. Ook heb je een actieve rol in het coachen en begeleiden van junior medewerkers. Bij afwezig van de manager ben je diens vervanger en daarmee eerste aanspreekpunt voor de afdeling.

Waar ben je goed in?

Jij bent alles in één, een hands-on projectmanager, sparringpartner én coach om onze tenders succesvol te begeleiden. Je neemt graag het voortouw, durft je mening te geven, adviseert, en stelt je flexibel op bij deadlines. Je beschikt over (zeer) goede commerciële en tekstuele creativiteit in zowel Nederlands als Engels en MS PowerPoint en Word hebben voor jou geen verrassingen.

Je bent organisatorisch sterk, hebt ervaring met adviseren en delegeren en werkt graag aan meerdere trajecten tegelijkertijd. Ook ben je commercieel en weet relevante informatie te vertalen naar winnende tenders.

Wat krijg je, wat breng je mee? 

 • hbo werk- en denk niveau
 • Minimaal 4-5 jaar ervaring op het gebied van tender/bid/proposal management in de zakelijke dienstverlening
 • Achtergrond in de beveiliging is een pre 
 • Uitstekend schrijvend vermogen in zowel Nederlands als Engels
 • 32 of 40 uur per week, laptop en mobiel van de zaak dus starten vanuit huis is mogelijk
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Het team zit in Badhoevedorp (hoofdkantoor)  maar jij kunt vanuit vele kantoren werken. De verwachting is dat in 2020 het hoofdkantoor verhuist naar Breukelen.
 • 28 vakantie dagen (o.b.v. 40 uur)
 • Mooie en passend salaris, inclusief bonus regeling
 • Onderdeel van een team en organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën 

Vind je dit interessant?

Ben jij klaar om zelf regievoerder te zijn van jouw eigen projecten? Bij Securitas kom je te werken in een organisatie waar we proactief omgaan met jouw ideeën en initiatieven.

Ben jij de Bid Manager die wij zoeken?! Reageer dan nu op deze vacature via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Rosa Wilson door te bellen naar 06 41 63 75 32

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures