Utrecht
Utrecht Noord-Holland
MBO HBO
Kantoorfuncties
Vast
602231
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als HR Medewerk(st)er in het HR Service Center ben jij verantwoordelijk voor de landelijke, administratieve HR-werkzaamheden. Zo houd jij je bijvoorbeeld bezig met screeningen, indiensttredingen en aannameprocessen, maar ook met binnenkomende telefoontjes met vragen over onder andere arbeidsvoorwaarden en kleding bestellen. Jij bent de know-it-all op HR-gebied en bent vraagbaak voor de hele organisatie!

Waar ben je goed in?

Jij kan zowel zelfstandig werken als samenwerken, eigen verantwoordelijkheid dragen, maar uiteindelijk met het team de volledige klus klaren. Daarnaast ben jij goed in plannen en organiseren en kun jij goed prioriteiten stellen. Secuur en ordelijk werken gaan bij jou vanzelf en collega's op de juiste manier te woord staan is jouw talent!

Securitas match

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding richting HRM of een vergelijkbare relevante opleiding
  • Administratieve ervaring, richting HR is een pre
  • Deadlines halen zit in jouw DNA!
  • Kennis van arbeids-en sociale zekerheidsrecht
  • 32 tot 40 uur per week, tussen 08.00 uur en 18.00 uur
  • Aantoonbare kennis van geautomatiseerde systemen (MS Office) en bij voorkeur AFAS Profit en/of Topdesk
  • Reizend met OV, de locatie heeft geen parkeerplek beschikbaar voor deze functie
  • Locatie Amsterdam-Zuidoost tot midden 2020, daarna zal de standplaats Breukelen worden waar momenteel een prachtig nieuw hoofdkantoor voor Securitas wordt gebouwd!

Het team

Je komt in een sfeervol en gezellig team waar altijd veel dynamiek heerst. Het is gevestigd naast het Recruitment Center en HR Centraal, dus er is altijd veel reuring en energie. Het HR Service Center is een centrale afdeling voor de landelijke HR administratie, dus je hebt contact met collega's door heel Nederland! Kortom, sociale interactie kom jij als echte HR-duizendpoot niet tekort!

Vind je dit interessant?

Fervent voetballer, tennisser of hardloper? Via het Securitas lifestyleprogramma worden er verschillende evenementen voor jou georganiseerd! Daarnaast krijg je volledige reiskostenvergoeding voor reizen met het OV en korting op leuke uitjes en verzekeringen. Tot slot zorgt Securitas altijd voor een gezellige en positieve sfeer op het werk.

Ben jij ons nieuwe administratieve HR-wonder?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Kim Thomas door te bellen of te appen naar  06 151 89 106.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures