Winkelsurveillant Roermond outlet

Sittard
Limburg
MBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
602087
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als surveillant signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je komt te werken bij een groot winkelcentra in Limburg. Het is zeer afwisselend werk waardoor je bijvoorbeeld surveillancerondes door de winkels loopt en je preventief de veiligheid van het winkelpersoneel bewaakt, alsmede het winkelend publiek. Dit doe je zelfstandig en met behulp van moderne hulpmiddelen. Jij bent verantwoordelijk voor de algehele veiligheid op de locatie en niet alleen van een vaste winkel! Daarnaast verleen je EHBO/BHV indien noodzakelijk, kijk je beelden terug (op vraag van de politie) en ben je bovenal eigen baas tijdens je dienst. Kortom een veelzijdige baan met veel actie en verantwoordelijkheid!

Waar ben je goed in?

Je bent te allen tijde alert en serieus maar ook zeer klantgericht en kunt zowel het winkelpersoneel als het winkelend publiek een veilig gevoel geven met jouw sterke houding en vakkennis. Je staat sterk in je schoenen in bijzondere situaties en je kunt gemakkelijk zelfstandig optreden.

Securitas match

Wij zijn op zoek naar surveillanten die flexibel inzetbaar zijn en

 • Onregelmatige tijden kunnen werken (veelal overdag, rekening houdend met koopavonden en weekenden);
 • Ook tijdens vakantieperiodes beschikbaar zijn;
 • Diploma Beveiliger 2 op zak hebben;
 • BHV diploma heeft (AED is een pre);
 • Ervaring als surveillant is een pré;
 • Bekend is met de wettelijke bevoegdheden omtrent aanhouding;
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal;
 • In het bezit is van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Goede fysieke conditie;
 • Representatief voorkomen.

Een (Securitas) jaarcontract met minimaal 128 uur per periode ligt voor je klaar. Bij wederzijdse tevredenheid kom je natuurlijk in aanmerking voor meer!

Het team

Jij zal onderdeel uitmaken van een hecht, gezellig en klantgericht team van winkelmedewerkers. Als surveillant ga jij zelfstandig te werk, maar in moeilijke situaties ondersteunt het gehele winkelteam elkaar.

Vind je dit interessant?

Securitas zorgt ervoor dat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven door jou de juiste trainingen aan te bieden. Securitas investeert dan ook graag in jouw doorgroeimogelijkheden.

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bjorn van der Heijden via +31 6 41 63 75 76 of mail je vraag naar bjorn.van.der.heijden@securitas.nl!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures