Beveiliger Helmond e.o.

Eindhoven
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
623921
Direct naar

Over de functie

Beveiliger Rijkswaterstaat

Wat ga je doen?

Als tunneloperator bij Securitas bedien en bewaak je de verkeerstunnels bij Roermond en Swalmen. Je primaire taak is het toezicht houden met camera's en verschillende systemen op de (verkeers)veiligheid binnen het invloedsgebied van de tunnels. Daarnaast onderzoek je bij een melding het desbetreffende traject en op basis daarvan beslis je welke actie ondernomen moet worden. In het geval van een incident onderneem je passende acties in de tunnelbuizen, op toe leidende wegen of in dienstgebouwen en schakel je met de meldkamer. Je verzamelt alle informatie totdat de hulpverlening ter plekke en geeft deze over. Tevens waarschuw, evacueer en informeer je weggebruikers en personeel die in de tunnels aanwezig zijn. Tot slot onderneem je acties in geval van bijzondere verkeerssituaties, storingen of onderhoud. Als Beveiliger bij Securitas kom je op de meest uitdagende plek en krijg je ook nog eens de meest interessante trainingen. Kortom, bij Securitas draait alles om jou als Beveiliger!

Waar ben je goed in?

Jij hebt affiniteit met verkeer, communicatiemiddelen en geautomatiseerde systemen. Daarnaast ben je resultaat gedreven, dienstverlenend, integer, ondernemend, verbindend, kan snel anticiperen, durft besluiten te nemen onder druk en ben communicatief vaardig en sterk. Met jouw doorzettingsvermogen ben jij constant in je werk en zwicht jij niet onder druk. Ondanks jouw professionele houding ben je daarnaast ook heel sociaal en pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!

Securitas match

 • Diploma Beveiliger 2 op zak of bereid dit via Securitas binnen 12 maanden te behalen,
 • Je bent proactief met een flexibel inzetbaar op diverse locaties (standplaats Helmond),
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal,
 • Klaar voor een nieuwe stap in je (beveiligings)carrière,
 • Je bent een harde werker en een echte aanpakker,
 • Je hebt je rijbewijs B en bent in het bezit van eigen vervoer,
 • 24/7 beschikbaar,
 • Minimaal 32 uur per week willen werken,
 • Kennis van het beheersgebied.

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

 • onregelmatige tijden kunnen werken,
 • in het weekend of nachten werken geen probleem vinden,
 • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn.

Het team

Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Hoe ziet een dag eruit?

Als een echte Beveiliger betaamt, begint jouw dag natuurlijk met een overheerlijke kop koffie. Even lekker wakker worden is heel belangrijk, of je nou 's ochtends, 's middags of 's nachts begint. Na een eventuele briefing van collega's of leidinggevende ga je naar je werkplek waar jij de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Elke dag is anders, dus jij bent constant op je hoede. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na jou goed gebrieft worden, drink je misschien nog een kop koffie, en kan je weer lekker naar huis.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. 

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bjorn van der Heijden via +31 6 41 63 75 76 of mail je vraag naar bjorn.van.der.heijden@securitas.nl!

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures