Senior recruiter

Amsterdam
Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Vast
628569
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Corporate Senior Recruiter werk jij in ons kantoor te Amsterdam Zuid Oost en ben je verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille met vacatures. Je hebt een adviserende rol naar jouw eigen Area en geeft (on)gevraagd advies omtrent recruitment. Je gaat in gesprek met de business en bent een sparringpartner. Je voert o.a. functie-inventarisaties uit, schrijft de vacatureteksten, zorgt voor de gehele werving en voert sollicitatiegesprekken via Skype. Jij wil goede kandidaten aantrekken, boeien én binden. In deze markt is dat niet makkelijk maar jij krijgt het voor elkaar! Jij hebt een creatieve en verfrissende benadering, uitgebreide kennis van Social Media én het talent om via searchen de ideale kandidaat te bereiken. Je bouwt relaties met kandidaten op waardoor je een eigen talentpool zal ontwikkelen en onderhouden. Na de eerste indruk weet je vaak wel genoeg. Jij bent sociaal, flexibel en kunt makkelijk schakelen. De juiste persoon vinden voor de vacature, dat geeft jou een kick. Als recruiter bij Securitas ben je een positief kritische aanpakker die planmatig kan werken. Je maakt de candidate experience van onze sollicitanten optimaal en kunt onze hiring managers enthousiasmeren. We werken zelfstandig, maar sparren veel en ondersteunen elkaar waar nodig. Je vindt het belangrijk om de wisselingen op de arbeidsmarkt te volgen en weet hier op in te spelen. Je denkt graag mee en bent creatief in het verzinnen van oplossingen.

Securitas Match
 • Een afgeronde hbo opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als (corporate) recruiter of intercedent
 • Aanstekelijk enthousiasme, goed inlevingsvermogen en overtuigingskracht
 • Jij schrikt niet van een beetje gezonde stress en hebt een proactieve en oplossingsgerichte houding
 • De combinatie tussen zelfstandig werken en werken in een team spreekt je aan
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wij bieden
 • Leuke collega’s, je bent onderdeel van een groot recruitmentteam
 • 32-40 uur per week, flexibel in te delen
 • Passend salaris afhankelijk van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • Mooie personeelsvoordelen zoals korting op reizen & uitjes, deelname aan verschillende sportieve activiteiten. Jaarlijkse wintersport!
Vind je dit interessant?

Reageer dan via de 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Emma Visser door te bellen of appen naar 06 41637685.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie is niet gewenst

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures