Medewerker Contractbeheer Utrecht

Utrecht
Utrecht
MBO HBO
Kantoorfuncties
Vast
638539
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Op de Backoffice van Securitas worden alle administratieve taken verricht op het gebied van contractadministratie en facturatie. Als medewerker van deze afdeling ben jij onze onmisbare kracht achter de schermen. Jij bent verantwoordelijk voor de contractverwerking, de verwerking van P/O nummers, het versturen van facturen nadat je ze gecontroleerd hebt en in- en extern klantcontact omtrent wijzigingen of correcties in een contract. Maar dat is niet alles! Na een gedegen inwerkperiode zien we graag dat jij je ook bezig gaat houden met o.a. het initiëren van verbetervoorstellen en procesoptimalisatie.

Waar ben je goed in?

Servicegericht, initiatiefrijk, kritisch en secuur zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Administratief ben jij sterk en maakt (administratie) systemen makkelijk eigen. Jij hebt snel door hoe processen werken en bent in staat deze te analyseren en waar mogelijk te verbeteren. Jij kunt dankzij jouw communicatieve vaardigheden informatie op een goede manier over te brengen.

Securitas Match
  • MBO / HBO niveau
  • Ervaring met contractadministratie en/of contractbeheer is een pré
  • Een financiële achtergrond kan handig zijn
  • Klantvriendelijke & servicegerichte instelling
  • Standplaats is tot midden 2020 Utrecht, daarna verhuizen we naar Breukelen. Reizen met het OV is dan noodzakelijk i.v.m. het geringe aantal parkeerplaatsen. 
  • 36 tot 40 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Het team

De Backoffice is gevestigd in Utrecht en is verdeeld over verschillende teams met ieder een eigen focus. In deze functie heb je veel contact met diverse collega's binnen Securitas. Als Medewerker Contractbeheer ben je onderdeel van een afdeling die een hele centrale rol heeft binnen onze organisatie. Op de afdeling hangt een leuke, informele werksfeer, waarin iedereen altijd voor elkaar klaarstaat.

Vind je dit interessant?

Medewerkers Contractbeheer krijgen bij Securitas de ruimte om zich te specialiseren en door te groeien. Daarnaast kun je meedoen aan het Securitas MovesYou programma, waarbij jij bijvoorbeeld iedereen eruit kan rennen tijdens de Marathon van Rotterdam! Zo komen werk en sociale interactie samen bij Securitas.

Ben jij die sterke administratieve kracht? Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met Kim Thomas door te bellen of te appen naar  06 151 89 106.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures