Beveiliger Chemische Industrie

Breda
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
602080
Direct naar

Over de functie

Beveiliger Chemische Industrie

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van een hoog gekwalificeerd object. Jij hebt een cruciale rol op het gebied van veiligheid en security, echt iets voor jou als gevorderde Beveiliger! Alle facetten van de beveiliging komen hier aan bod: denk bijvoorbeeld aan toegangsbeheer, surveillance en het bijstaan van calamiteitendiensten in geval van nood. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en de meest interessante trainingen: van calamiteitenprocedures tot brandopleidingen! Kortom, als jij als doorgewinterde Beveiliger ergens het vak wil uitoefenen, dan is dit een prachtkans.

Waar ben je goed in?

Met jouw ervaring in het vak en gezonde verstand doorzie jij problemen snel en weet je deze adequaat op te lossen. Je zwicht niet onder druk en door jouw professionele houding weet je respect af te dwingen. Ondanks jouw professionele houding ben je daarnaast ook echt een gastheer/vrouw, en weet jij je omgeving veilig te houden op een prettige manier.

Securitas match

 • Diploma Beveiliger 2 op zak;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Objectbeveiliger, dit is een harde eis!;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bezit van BHV/EHBO/VCA diploma is een pré;
 • Je hebt je rijbewijs B en bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Woonachtig in de omgeving van Bergen op Zoom;
 • 136 uur per periode van vier weken, urengarantie op papier;
 • Klaar voor een volgende stap in je beveiligingscarrière, niets voor beginners dus.

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

 • onregelmatige tijden kunnen werken;
 • in het weekend of nachten werken geen probleem vinden;
 • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn.

Het team

Bij Securitas wordt er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar we je graag zien doorgroeien!

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag kan anders zijn en de dagen vliegen voorbij! Je hebt veel wisselende contacten en een gevarieerd takenpakket. Zo ben je het ene moment bezig met het controleren van je omgeving: houdt iedereen zich aan het safety en security beleid? Er kunnen bijvoorbeeld vrachtwagens binnenkomen met gevaarlijke stoffen en daarbij voer jij de veiligheidscontrole uit. Het andere moment kan er een calamiteit ontstaan, dus hou jij het hoofd koel en zorg je dat de schade beperkt blijft. Alles wat je hebt geoefend met de trainingen, kan elk moment voorkomen! Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na je goed gebrieft worden en kun je weer naar huis. Weer een interessante dienst voorbij!

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van maandelijkse trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas!

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via de 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures