Accountmanager beveiligingstechniek

Dordrecht
Noord-Brabant Noord-Holland Utrecht Zeeland Zuid-Holland
HBO
Securitas Technology
Vast
642559
Direct naar

Over de functie

Accountmanager Beveiligingstechniek

Wat ga je doen?

Bij Securitas Technology ga je nieuwe en bestaande klanten adviseren over oplossingen op het gebied van securitysystemen en vervolgens de deal sluiten; dat is jouw core business als accountmanager. Jij luistert goed naar de wensen van de klant en stelt een excellent maatwerkadvies op met onze unieke security-oplossingen. Je onderhoudt de bestaande klantrelaties in je markt en je haalt nieuwe uitdagende business binnen om onze groeidoelstellingen mogelijk te maken.

Waar ben je goed in?

Je bent een enthousiaste accountmanager met minimaal vijf jaar saleservaring. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen en denkt met onze klant mee. Je bent analytisch en bent vastberaden om je doelstelling te behalen daarnaast ben je ook goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling binnen de security.

Securitas Technology match

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent een kei in onderhandelen binnen de marges.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor een grote markt en verovert die.
  • Je hebt kennis van IP-camera's, inbraakdetectie, toegangscontrole en videomanagementplatforms.
  • Je wil geen losse producten verkopen, maar denkt met onze klanten mee over totaaloplossingen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.
  • Je beschikt over rijbewijs B.

Het team

Het team Securitas Technology is de afgelopen jaren flink gegroeid door onder andere de overnames van twee gevestigde namen in de beveiligingstechniek, Poseidon Security Systems en Alphatron Security Systems. Al meer dan twintig jaar bekleden wij de top van de Nederlandse markt en voorzien wij grote klanten van de meest high-end oplossingen in de beveiligingstechnologie. Met meer dan 100 topcollega's met een passie voor techniek werken wij aan projecten door het hele land en komen we wekelijks samen in ons prachtige kantoor in Dordrecht. Iedereen bij Securitas Technology wil hetzelfde: met grensverleggende oplossingen klanten helpen om beter te presteren. Innovatie, kwaliteit, integriteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Vind je dit interessant?

Securitas Technology is op zoek naar de Champions League spelers in de beveiligingstechniek. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met high-end technologie zoals video analytics, integraties en eigen unieke software. Dit zorgt voor veel specialisatiemogelijkheden, verbreding en verdieping van jouw werk! Je komt in een dynamisch team waar jij zelf invulling kan geven aan jouw werkzaamheden. Securitas Technology biedt voldoende kansen en mogelijkheden voor jouw carrière!

Heb jij graag de technische touwtjes in handen? Bel/app dan nu naar Victor Kerkhof, Corporate Recruiter Securitas Technology op 0618299538 of klik meteen op de 'solliciteer'-button.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures