Junior Marketeer

Utrecht
Utrecht
HBO MBO
Kantoorfuncties
Vast
647115
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Junior Marketeer bij Securitas ondersteun jij in alle marketing activiteiten die worden uitgevoerd. Dit betekent dat het dus een hele brede en afwisselende functie is waarin je met allerlei facetten binnen marketing te maken krijgt. In de rol richt je je zowel op B2C als B2B marketing, omdat wij ons op beide doelgroepen richten. Een mooi voorbeeld van B2C is onze nieuwe campagne voor SecuritasHome (https://www.securitashome.nl/) Wellicht heb je hem al voorbij zien komen! 
Maar wat ga je doen? Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het beheer van de website(s) en ondersteunt in de ontwikkeling van nieuwe sites, jij denkt actief mee in de social-media strategie maar jij creëert ook creatieve content en onderhoudt alle social media kanalen. Jij coördineert verschillende acties, van het opstellen en verzenden van een nieuwsbrief tot het regelen van gave gadgets en hebt een actieve rol in het meewerken in de organisatie van grote klantevents. In een notendop want dit is nog maar een greep uit alle werkzaamheden!
 

Waar ben je goed in?

Jij bent enthousiast en met jouw enthousiasme pak jij graag veel dingen op. Je vind het leuk om diverse marketingtaken uit te voeren. Jij bent in staat om kansen te signaleren en deze ook aan te grijpen. Jij vindt het fijn om zelfstandig te werken, uiteraard heb jij altijd jouw collega’s om mee te sparren. Termen als Marketing Automation, SEO, SEA, Google analytics kennen voor jou geen geheimen en als het even meezit heb jij ook nog ervaring met contentcreatie Jij vindt het leuk om op social media actief te zijn en denkt hierin graag creatief mee en last but not least, jij kunt gemakkelijk schrijven en weet hoe je een boodschap kunt overbrengen. 

Wat bieden wij jou?

•    Een platte organisatiestructuur waardoor je zichtbaar bent in de organisatie en jouw bijdrage direct impact heeft.
•    Diverse doorgroei mogelijkheden binnen marketing maar ook binnen sales (bijvoorbeeld Tendermanagement)
•    Een functie bij een innovatief bedrijf waarin jij veel kunt leren
•    Een fulltime (40 uur) of parttime (32u of 36u) werkweek
•    Flexibele indeling van jouw uren
•    25 vakantiedagen
•    Een 1-jarig contract met uitzicht op onbepaalde tijd
•    Onderdeel zijn van een gezellig en hardwerkend team van 4 collega’s
•    De standplaats is tot midden 2020 Badhoevedorp wat per auto bereikbaar is. Vanaf midden 2020 verhuizen wij naar een
gloednieuw hoofdkantoor in Breukelen (300m vanaf het station) waar enkel het reizen met OV mogelijk is i.v.m. het geringe aantal parkeerplaatsen.

Securitas Match

•    Jij hebt een afgeronde opleiding in de richting van marketing en- / of communicatie afgerond
•    Jij hebt enige ervaring in marketing opgedaan via bijvoorbeeld een stage
•    Jij bent een enthousiast en gedreven persoon, je gaat voor het maximale resultaat!
•    Je bent ambitieus en gedreven, gericht op jouw ontwikkeling
•    Jij bent flexibel, soms werken we met zijn allen wel eens door om de invulling van dat ene evenement perfect te regelen.
•    Jij beschikt over uitstekende Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden 
 

Vind je dit interessant?

Ken jij Securitas van alleen de ‘’manbeveiliging’’? Dan ligt er een mooie uitdaging voor jou! Want Securitas is volop bezig om dit imago te veranderen naar autoriteit in security solutions welke bestaan uit de juiste combinatie van mensen, kennis en techniek. Werk mee aan deze transformatie, er ligt een gave uitdaging voor je klaar! Check bijvoorbeeld eens de site www.hetnieuwebeveiligen.nl. Daarnaast natuurlijk de mooie campagne voor SecuritasHome. Aan dit soort projecten kun jij meewerken!

Reageer via bovenstaande 'solliciteer'-button. Wil je toch eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Kim Thomas via 06 15 18 91 06. of kim.thomas@securitas.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures