Beveiliger Healthcare en Industrie

Zwolle
Overijssel
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
601573
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Jij staat voor veiligheid en maakt Nederland net een stukje veiliger met jouw rol als Beveiliger bij Securitas. Je gaat (roulerend) aan de slag op drie verschillende locaties in Hardenberg en Meppel in twee health centra en een industrie object. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, het voorkomen en inschatten van calamiteiten en bepaalde situaties. Daarnaast houd je je ook bezig met receptiewerkzaamheden waarbij je o.a. telefoontjes aanneemt en doorverbind met medewerkers. Ook het waarborgen van de veiligheid van het personeel valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zal merken dat elke dag anders is, door zowel de verschillende locaties als ook de omgeving waarin er gewerkt wordt. Kortom, bij Securitas draait alles om een uitdagende baan waarin jij jezelf en anderen veilig stelt!

Waar ben je goed in?

Jij bent alert, flexibel en kunt snel schakelen. Je bent een enorme doorzetter en bent niet snel van slag. Als Beveiliger ben je professioneel, stressbestendig, collegiaal, sociaal en je hebt bovenal plezier in je werk!

Securitas match

 • Diploma Beveiliger 2 op zak
 • Je bent proactief met een flexibele instelling
 • Klantgericht
 • Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • BHV is een pré
 • Je hebt je rijbewijs B en eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van 40 km

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

 • Onregelmatige tijden kunnen werken
 • In het weekend of nachten werken geen probleem vinden
 • Ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn
 • 20-25 uur per week beschikbaar zijn

Het team

Bij Securitas wordt er volop in jou als beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen bij Securitas dan kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie waar we je graag zien doorgroeien!

Hoe ziet een dag eruit?

Je wordt flexibel ingezet daar waar nodig. Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde waardoor jij constant op je hoede bent. Jouw dag begint met een eventuele briefing van collega's of leidinggevende en daarna ga je naar je werkplek waar jij de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na jou goed gebrieft worden, drink je misschien nog een kop koffie, en kan je weer lekker naar huis.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor Securitas, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Ondanks dat je via een uitzendovereenkomst in dienst komt bij Securitas zijn er tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas.

Wil jij met ambitie jouw toekomst in?! Reageer dan nu op de Beveiligersfunctie via bovenstaande 'solliciteer'-button!

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures