Hoofd Surveillant

Eindhoven
Noord-Brabant
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
657380
Direct naar

Over de functie

Securitas: Jouw toekomstige baan als Hoofd Surveillant

Als Hoofd Surveillant stuur jij een team surveillanten aan. Dit kunnen gediplomeerden of ongediplomeerde surveillanten zijn. Je zorgt ervoor dat alarmmeldingen en de brand-, sluit- en controlerondes conform afspraken worden uitgevoerd. Binnen het team zet jij de lijnen uit zodat de surveillanten zelfstandig aan het werk kunnen. Uiteraard kunnen ze altijd op jou terugvallen! Tijdens de dienst krijg je te maken met diverse uitdagingen. Denk hierbij aan een rake inbraak, een brand of een storing van een alarminstallatie. Je gaat hier proactief mee om, blijft luisteren en neemt beslissingen, ongeacht wat er tijdens jouw dienst op je pad komt. De juiste prioriteiten stellen is dan ook zeer belangrijk! Naast het aansturen van de surveillanten op de weg werk je nauw samen met collega’s Hoofd Surveillant om de medewerkers te faciliteren op het gebied van materiaal, planning en dienst indeling. Jij vindt werkplezier erg belangrijk en draagt hier mede zorg voor binnen de groep surveillanten.

Eveneens ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van bestaande klant instructies, het schouwen en opleveren van nieuwe klanten en verwerking van de operationele gegevens en instructies in het operationele systeem (GRS Tools).

Jij maakt het verschil voor Securitas en de dienstverlening.

Wat kan ik verwachten bij Securitas?
 • Een CAO conform salaris. Toeslagen voor werken op onregelmatige tijden, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling; Salaris volgens functieschaal en ervaring CAO VPB
 • 144 uur per periode van 4 weken;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, weekendjes weg en nog veel meer;
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023;
Securitas Match
 • Diploma Beveiliger 2 op zak aangevuld met Coördinator Beveiliging of bereid deze te behalen
 • In het bezit van een EHV/BHV diploma is een pré
 • Je bent 24/7 beschikbaar, avond- nacht- en weekenddiensten
 • Regio Eindhoven max 40 km van de vestiging
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Minimaal twee jaar werkervaring als Mobiel surveillant of ervaring als operationeel leidinggevende
 • Je kan zelfstandig functioneren, neemt initiatief  en hebt sturende capaciteiten.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
Het team

Het surveillance team bestaat uit een hechte maar toegankelijke groep waarbij de no-nonsense mentaliteit centraal staat. Het team bestaat uit zeer ervaren surveillanten en er zijn ook minder ervaren surveillanten. Je houdt je namelijk ook bezig met de begeleiding van de aspiranten (in samenwerking met de Team Leader Operations) om zodoende het kwaliteitsniveau te waarborgen. Dit wordt geborgd door de hierin geldende processen te volgen.

Je legt verantwoording af aan de Branch Manager.

Wij reageren zodra je sollicitatie binnen is!

Binnen een week kan je sollicitatie bij ons rond zijn, als jij snel reageert doen wij dit ook. Wij schakelen veel en zorgen snel voor een eerste gesprek met je toekomstige leidinggevende.

Is de vacature toch niet helemaal precies wat je zocht? Geen zorgen! Neem eens een kijkje op onze website http://www.werkenbijsecuritas.nl en bekijk onze andere vacatures!

Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter!

Handig om te weten: Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures