Coördinator Service Center (Operationele Administratie)

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Kantoorfuncties
Tijdelijk
659740
Direct naar

Over de functie

Coordinator Service Center ( Operationele Administratie)

Wat ga je doen?

In deze functie ben je werkzaam op het Service Center van Securitas. Als Coördinator heb jij jouw eigen specialisatie binnen dit Service Center namelijk de afdeling Operationele Administratie. Deze afdeling zorgt voor een optimale operationele dienstverlening volgens gemaakte afspraken. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening bij klanten van de Alarmcentrale en Teleservice. Securitas heeft heel veel klanten dus er is genoeg te doen voor deze afdeling! Als Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de optimale inzet van jouw team zodat zij onze klanten van dienst kunnen zijn. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de direct leidinggevende en de klanten ten aanzien van beveiligingskwesties op operationeel niveau. Je werkt continue aan het verbeteren van de interne processen en procedures, draagt verbetervoorstellen aan en voert deze door. Je werkt in deze functie dus nauw samen met diverse andere afdelingen binnen Securitas. Wij zijn als organisatie volop in beweging, innovatie staat voorop dus elke dag is weer anders. Als dat is waar jij naar zoekt dan ligt jouw nieuwe uitdaging in Geldrop! 

Jij weet hoe je een team kunt motiveren en mobiliseren! Dat  jouw team de taken zorgvuldig en goed uitvoert, zie je als jouw primaire taak en je zorgt er voor dat ze dit op een prettige manier kunnen doen! Jij ontwikkelt jezelf, maar ook jouw team naar een hoger level. Dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Met jouw helicopterview overzie je wat er moet gebeuren en als het nodig is onderneem jij actie. Is het hectisch en druk? Dat gebeurt! Maar jij weet goed de kalmte te bewaren naar je team toe. Jij zorgt ervoor dat jouw team als een team kan blijven werken. Communiceren op verschillende niveaus is voor jou geen enkel probleem, omdat je snel linken legt en kan schakelen.

Securitas Match
 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Ervaring met administratieve processen
 • Analytisch vermogen
 • Ervaring met complexe processen
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring ( minimaal 2 jaar en bij voorkeur op een administratieve afdeling)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Accuraat
 • Bereid te werken in een flexibel rooster van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur ( en bij uitzondering weekenddienst). Daarnaast ben je bereid om piketdienst te draaien.
 • 32 - 40 uur per week
 • Locatie Geldrop
Het team

Securitas kenmerkt zich door korte lijnen en een platte organisatie structuur. De afdeling Operationele Administratie valt onder het Service Center tezamen met nog 4 andere afdelingen die onderling goed met elkaar samenwerken. Op het Service Center zijn 3 Coördinatoren die nauw samenwerken en elkaar vervangen indien nodig. Jouw afdeling bestaat uit 16 medewerkers.
Het team is sociaal en sfeervol, er is een actieve personeelsvereniging aanwezig en jaarlijks wordt er een barbecue georganiseerd voor het nodige plezier!

Hoe ziet een dag eruit?

In de ochtend ga jij kijken hoeveel werk er ligt voor jou en je team. Jouw medewerkers gaan uiteraard zelfstandig aan de slag, maar wellicht zijn er bepaalde spoedklussen waar je even bij moet sturen. Je wordt aangesproken door één van je medewerkers met het verzoek of hij en weekje vakantie kan opnemen. Dat moet kunnen! Eens even kijken hoe dat in de bezetting gaat passen. Intussen heeft een aantal medewerkers operationele vragen die je beantwoordt en vervolgens analyseer je de resultaten van de voorgaande week. De ochtend vliegt. Het is al weer tijd om met jouw collega’s te gaan lunchen! Na de lunch is er een teamoverleg gepland met al jouw collega Coördinatoren en de Manager. Hierin worden allerlei zaken doorgenomen die betrekking hebben op het gehele  Service Center. Na het overleg ga je aan de slag met het proces van de operationele administratie want dit kan nog efficiënter vind jij. Hiervoor schrijf jij een verbetervoorstel met acties waarvan jij denkt dat ze nodig zijn. Mooie klus om de dag mee af te ronden. Daarna ga jij naar huis na een afwisselende dag, op naar morgen!

Vind je dit interessant?

Als Coördinator Service Center (Operationele Administratie) kom je niet alleen in een heel leuk en sfeervol team, maar werken bij Securitas brengt ook andere voordelen met zich mee! Zo krijg je een mooi salaris en een employee benefits pakket, met onder andere korting op reizen & uitjes zoals Walibi World en je kunt meedoen aan verschillende sportieve activiteiten, zoals het jaarlijkse voetbaltoernooi!

Ben jij een enthousiaste leider?! Reageer dan nu via bovenstaande 'solliciteer'-button! Wil je eerst toch wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Mieke van Gansewinkel door te bellen naar 06 24191461.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures