Team Leader Operations

Rotterdam
Zuid-Holland
HBO
Beveiliging en Surveillance
Vast
676060
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als Team Leader Operations ben jij het aanspreekpunt voor verschillende klanten en tevens operationeel verantwoordelijk voor de diensten bij de klant. Jij zorgt voor de juiste beveiligers op de juiste plek en geeft in de operatie leiding aan een groep meldkamer beveiligers. Jij houdt je onder andere bezig met de ontwikkeling van medewerkers en zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen in hun werk. Een uitdagende baan, met iedere dag nieuwe ontwikkelingen.

Waar ben je goed in?

Jij staat stevig in je schoenen, bent rechtvaardig en weet van aanpakken. Jij bent sociaal: enerzijds een operationeel klantmanager en anderzijds een operationeel leidinggevende. Loyaliteit en motivatie binnen jouw team vind jij belangrijk. Klanttevredenheid is een van jouw andere speerpunten. Zo zorg jij ervoor dat de klant tevreden is en de beveiligers met plezier naar het werk gaan.

Securitas match
 • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een bedrijfsmatige richting of Integrale Veiligheidskunde
 • Bij voorkeur een diploma Beveiliger 2
 • Bij voorkeur EHBO- en BHV-diploma (mogelijkheid om de certificaten intern te behalen)
 • Affiniteit met de beveiliging en bij voorkeur met de werkzaamheden van de meldkamer/centralisten
 • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede computervaardigheden
 • Bereikbaar voor jouw personeel in een 24/7 organisatie 
 • Indien nodig ook voor locatiebezoek in het weekend en nachten
 • Je zal vooral actief zijn rond kantoortijden
 • Rijbewijs B
 • Standplaats: Rotterdam
 • 40 uur per week
Het team

Als Team Leader Operations ben jij verantwoordelijk voor een groep meldkamer beveiligers die werkzaam zijn bij een bekende klant die sinds kort zijn landelijke meldkamer werkzaamheden heeft gecentraliseerd in Rotterdam. Je werkt samen met een groep Team Leaders Operations waar je terecht kan voor advies. Iedere Team Leader heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied, maar samen streven jullie naar het behalen van de doelstellingen op het gebied van gezondheid, productiviteit en kwalitatieve dienstverlening. Jouw leidinggevende is de Manager Business Support.

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag is anders. Wisselend kan de start van de dag op kantoor of klantlocatie zijn. Op kantoor start je met het wegwerken van administratieve taken, waarna je met een van de Planners de inzet van jouw medewerkers bespreekt, kijkend naar kwaliteit en productiviteit op jouw objecten. Vervolgens bespreek je met de HR Adviseur de Duurzame Inzetbaarheid van de medewerkers uit jouw team. Dan ga je naar een van jouw klanten voor een operationeel overleg over het contract en de kwaliteit van de dienstverlening. Voordat je naar huis gaat, ga je nog bij de medewerkers op locatie langs om te kijken hoe het met ze gaat en hoe ze zich ontwikkelen.

Vind je dit interessant?

Om de functie naar behoren uit te voeren krijg je een laptop en een smartphone van de zaak. Je ontvangt een prima salaris, een goed dekkende reiskostenvergoeding en wij investeren in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast behoort de goede, positieve werksfeer bij Securitas tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wij willen graag bijdragen aan jouw gezondheid met een lifestyleprogramma, waarbij je kosteloos mag meedoen aan verschillende activiteiten die door Securitas worden georganiseerd.

Ben jij er klaar voor om bij ons als Teamleader Operations te werken? Reageer dan nu op de vacature via de bovenstaande 'solliciteer'-button!

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures