Studenten gezocht!

Geldrop
Noord-Brabant
MBO HBO WO
Hospitality
Tijdelijk
679128
Direct naar

Over de functie

Stap in de wereld van Securitas

In het Securitas Operations Center (SOC) worden er vanuit verschillende invalshoeken data verzameld en geanalyseerd. Hierdoor kan er vroegtijdig en gericht actie ondernomen worden op iedere vorm van dreiging. Het Securitas Operations Center verzorgt 24/7 diverse soorten dienstverlening zoals alarmafhandeling en videodienstverlening. Je kunt hierbij denken aan camerasystemen, volgsystemen ( track and trace) en inbraak, brand, overvalsystemen. 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantcontactcenter zijn je werkzaamheden zeer divers en uitdagend. Iedere dag is anders en spreek je weer nieuwe mensen. Je werkt in een in een informeel team waar jij de inkomende verzoeken voor je rekening neemt. Hierbij kun je denken aan telefoontjes, e-mails of sms berichten. Het ene moment heb je contact over een parkeergaragedeur die niet open wil, vervolgens handel je een brandmelding in een fabriek af. Jij bent dus het “verlengstuk” van onze klanten en als eerste aanspreekpunt ben je een ontzettend belangrijk onderdeel van Securitas! Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat elk contactmoment soepel verloopt. Jij stelt doelgerichte vragen waarmee je de klantvraag achterhaalt en analyseert. Na een gedegen analyse ben je in staat om creatief en probleemoplossend te handelen. Het werken in zeer veel verschillende applicaties is voor jou geen probleem. Jij kunt binnen vastgestelde protocollen werken maar vindt het ook prima als je bepaalde zaken van de grond af moet bedenken!

Wie ben jij?
 • MBO 4 (laatste jaar) of HBO/ WO student
 • Inzetbaar ma-vrij (minimaal 2 avonden tussen 15:30 - 23:00 uur), minimaal 1 dag in het weekend en op feestdagen (tussen 7:00 – 23:00 uur)
 • Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • MS Office heeft geen geheimen voor jou en je bent administratief vaardig
 • Simpele techniek schuw je niet, sterker nog, je bent in staat om hier best nog wel iets zinnigs over te kunnen uitleggen
 • Klantgericht, leergierig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je ambities waar te maken. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal
 • Je komt in een informele werkomgeving waar onze kernwaarden Integer, waakzaam en behulpzaam voorop staan
 • Training en coaching
 • Goede arbeidsvoorwaarden waarbij ook verschillende activiteiten op het gebied van lifestyle en gezondheid worden georganiseerd
Interesse gewekt?

Voel jij je aangesproken en is je interesse gewekt? Reageer dan nu via de button ‘solliciteer’ en verras ons met jouw motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Gansewinkel, Recruiter via 06-24191461 of via Whatsapp

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures