Teamleider Alarmcentrale

Geldrop
Noord-Brabant
HBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
789979
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

In een tijdperk waarin verandering de enige constante is en technologie zich in een razend tempo ontwikkelt, blijft Securitas als beveiligingspartner niet achter. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef-en werkomgeving. In het Securitas Operations Center ( SOC ) wordt er vanuit verschillende invalshoeken data verzameld en geanalyseerd.  Hierdoor kan er vroegtijdig en gericht actie ondernomen op iedere vorm van dreiging.

Het Securitas Operations Center verzorgt 24/7 diverse soorten dienstverlening zoals alarmafhandeling en videodienstverlening. Je kunt hierbij denken aan camerasystemen, volgsystemen (track and trace) en inbraak, brand, overvalsystemen. Daarnaast wordt de veiligheid van onze Guards bewaakt en worden de surveillance wagens aangestuurd. Dit valt onder Dispatch, wat onderdeel uitmaakt van de alarmcentrale.

Als stevige en coachende Teamleider Alarmcentrale kom je in een dynamische werkomgeving terecht.  Samen met je collega Teamleider ben je verantwoordelijk voor de alarmcentrale. Je geeft leiding aan de hoofdcentralisten en de operationele medewerkers van de alarmcentrale in Geldrop. Je bent inspirerend, geeft goed onderbouwde adviezen maar bent vooral ook motiverend. In de rol van Teamleider Alarmcentrale zorg jij ervoor dat jouw team optimaal presteert en heb je oog voor verbetering en optimalisaties. Om dit te bereiken ben je voortdurend bezig met de ontwikkeling van je team en verlies je daarbij de bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog.  Je gaat je ook bezighouden met het waarborgen van onze dienstverlening naar onze klanten toe. Daarin weet jij als geen ander hoe je de klant centraal laat staan. Nieuwe innovatieve projecten worden door jouw omarmt en jij zal jouw team inlichten en motiveren daar waar nodig. Je schakelt met verschillende afdelingen binnen Securitas en externe klanten om het beoogde resultaat te behalen. 

Wij vragen:
 • Wij vragen een HBO werk- en denkniveau
 • Wij hebben een voorkeur voor iemand die in het bezit is van het diploma Beveiliger 2 én Coördinator Beveiliging (of een gelijkgesteld diploma) of bereid deze diploma’s te behalen.
 • Wij vragen minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring
 • Wij hebben een voorkeur voor iemand die in het bezit is van BHV en/of EHBO
 • Wij vragen naar iemand met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Wij bieden:
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om binnen ons bedrijf te ondernemen en je ambities waar te maken.
 • Een informele werkomgeving  waar veel aandacht wordt besteed aan coaching en opleiding. 
 • Een open cultuur waar ruimte is om eigenaarschap te pakken en je ambities waar te maken.
 • Een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleiding, laptop, mobiele telefoon en een employee benefit pakket.
Interesse gewekt?

Voel jij je aangesproken en is je interesse gewekt? Reageer dan nu via de button ‘ solliciteer’ en verras ons met jouw motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mieke van Gansewinkel, Recruiter via 06-24191461 of via Whatsapp.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures