Amsterdam
Noord-Holland
HBO
Kantoorfuncties
Stage
793713
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Door middel van slimme oplossingen en de technologie van morgen zorgt Securitas door heel Nederland voor een veiligere werk- en leefomgeving! Door onze proactieve houding, dienstverlening en ondernemerschap kan de beveiligingsbranche niet om ons heen. Jouw toekomstige stagebedrijf is dan ook een van de grootste beveiligingsbedrijven van Nederland.

Ben jij net zo ondernemend, sociaal en ook niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan ben jij de HR Stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn.

Als HR Stagiair(e) krijg je bij Securitas alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Doordat Securitas een internationale organisatie is, heeft het jou ook veel te bieden op het gebied van HR. Op de afdeling HR Centraal, waar jij komt te werken, krijg je de kans om alle verschillende aspecten van HR te ontdekken. Investeer jij jouw tijd en energie in ons bedrijf, dan investeren wij ook graag in jou!

In jouw rol als HR Stagiair(e) zal je naast administratieve ondersteuning ook een actieve rol spelen bij ons LifeStyle programma MovesYou. Hierbij ben jij in de lead bij het organiseren van verschillende sportevents voor de medewerkers van Securitas. Ook zal je een actieve uitvoerende rol gaan spelen bij het rekruteren van nieuwe medewerkers en verschillende andere HR projecten waar we jouw inzicht en ideeën graag voor gebruiken!

Kortom biedt Securitas jou:

 • De kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte HR Professional
 • Een uitdagende stage waarin je kennis maakt met o.a. in- door- en uitstroom.
 • Een stagevergoeding van 300 euro per vier weken
 • De verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten
 • Een goede begeleiding met de nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling
Securitas Match

Wij zoeken iemand die:

 • Proactief, ondernemend en enthousiast tewerk gaat
 • Leergierig is en het beste in zichzelf naar boven wil halen
 • Goed kan plannen, organiseren en het overzicht kan behouden
 • Secuur is, maar niet bang is om fouten maken
 • Meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden, met daarbij de nodige verantwoordelijkheid
 • In zijn/haar derde jaar van het HBO HR studeert (of vergelijkbare studie)
Het team

Tenslotte willen we graag dat je plezier in je werk hebt en streven we naar een goede samenwerking met collega's en klanten. We vinden het belangrijk dat je als HR Stagiair(e) erkend wordt. En bij bijvoorbeeld lastige situaties terug kunt vallen op collega's of leidinggevenden. De werksfeer krijgt bij Securitas dan ook net zoveel aandacht als de inhoudelijke aspecten van een functie.

Vind je dit interessant?

Klaar om uitgedaagd te worden en het beste uit jezelf naar boven te halen? Solliciteer dan nu en maak deel uit van het HR Centraal team als volwaardige medewerker.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dagmar Boogerd, dagmar.boogerd@securitas.nl of via 0630397953.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures