Toezichthouder tram - Gratis opleiding!

Utrecht
Utrecht
MBO
Beveiliging en Surveillance
Tijdelijk
778348
Direct naar

Over de functie

Wat ga je doen?

Als toezichthouder bij QBuzz ben je verantwoordelijk voor de service en veiligheid op de nieuwe Uithof lijn in Utrecht. Bijna al je diensten ben je in het gezelschap van een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) die samen met jou ervoor zorgt dat de tramreizigers een comfortabele reis hebben. Enerzijds zorgen jullie er samen voor dat de reizigers met alle vragen bij jullie terecht kunnen en anderzijds zorg jullie er samen voor dat onveilige situaties vermeden en/of adequaat opgelost worden!

Je zorgt ervoor dat je een ieder begroet die in de tram stapt en neemt een actieve en alerte houding aan. Checkt iedereen netjes in? Heeft niemand ongebruikelijke voorwerpen bij zich? Houdt iedereen zich aan de huisregels? Toont niemand ongewenst gedrag? Allemaal taken voor jou als toezichthouder om alert op te zijn! Ook ben jij de vraagbaak in de tram, jij zorgt er namelijk met je actieve houding voor dat passagiers die verdwaald zijn en/of vragen hebben makkelijk op je afstappen.

Kortom je hebt aandacht voor alle passagiers en staat je mannetje om de rust in de trams te handhaven. Als vertrouwd gezicht van de Utrechts tram moet je dus stevig in je schoenen staan en je gastvrij opstellen. Zonder jou als gastheer/gastvrouw is er geen tramreis! Dankzij jou voelt iedereen zich welkom en veilig.

Securitas kan jou het volgende bieden..
 • Bij goed functioneren de mogelijkheid om 3 jaar in dienst te blijven
 • Een passend salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Toeslag bijzondere uren (waaronder zon- en feestdagen-, avond- en nachttoeslag)

Als toezichthouder krijg je een “training on the job”, waarbij je aan het leren en werken bent tegelijk. Ook krijg je de cursussen Levensreddend handelen en de cursus verkeersregelaar. Dit betekent dat je dan ook bevoegd bent om als verkeersregelaar aan de slag te gaan! Daarnaast krijg jij van Securitas alle ruimte om je te specialiseren en dus ook door te groeien binnen deze veelzijdige organisatie. Hiervoor krijg je verschillende cursussen en mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een BOA. Tot slot krijg je hier een fantastische werksfeer voor terug, binnen een bedrijf dat echt geeft om haar personeel.

Securitas match
 • Geen specifieke diploma (wel minimaal MBO werk- en denkniveau)
 • Ervaring in een dienstverlenende functie
 • Bereid om door de opdrachtgever verplicht gestelde trainingen te volgen
 • Servicegerichte en alerte houding
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Beschikbaarheid van ongeveer 30 uur per week
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Regio Utrecht

Voor deze functie ben jij inzetbaar:

 • Van maandag tot vrijdag om 06.00 - 14.00
 • Van maandag tot vrijdag om 14.00 – 22.00
 • 1 keer in de maand in het weekend
Het team

Vanuit Securitas zit jij in het team met een Field Supervisor, Teamleader Operations, Branch Manager, HR Adviseur en een Planner. Deze mensen ondersteunen jou en zorgen ervoor dat jij de afgesproken diensten draait. Tijdens je diensten ben je bijna altijd met een BOA en heb je natuurlijk vooral contact met de verschillende mensen die met je meerijden en de trambestuurder. Oplettendheid en socializen staan dus voorop!

Vind je dit interessant?

Securitas investeert in de medewerkers. Er zijn tal van mogelijkheden voor een toekomst bij Securitas binnen de beveiliging, zoals de functie als beveiliger. Dus heb jij een passie voor het verlenen van service en de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van anderen?! Reageer dan nu via! Wil je eerst toch wat meer informatie? Stel je vraag dan gerust aan onze Recruiter, Chaima Akaazoun, zij is per e-mail te bereiken via chaima.akaazoun@securitas.nl of telefonisch op 0624191353.

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een VOG gevraagd.

Onze nieuwste vacatures direct in jouw mailbox

Meld je aan voor onze jobalert en ontvang de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox.

Maak jouw jobalert aan

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Gerelateerde vacatures